Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Ik help je graag met zoeken.

  Ik leg je graag uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

  Help mij kiezen

  Goedkoop communie feestartikelen online kopen

  Een communie te vieren? Pak het groots uit met bijpassende feestversiering. Een communie is een bijzondere gelegenheid, dat mag je niet zomaar aan je voorbij laten gaan! Bekijk ons aanbod aan communie feestversiering en haal je favoriete decoratie in huis Toon meer

  Kleur

  Grootte ballon

  Prijs

  -
  23 Producten

  Bij Feestartikelen Specialist koop je leuke communie versiering

  Ben jij op zoek naar feestversiering voor een communiefeest? Dan ben je bij Feestartikelen Specialist op het juiste adres! Wij hebben de leukste versiering in huis om een communiefeest tot in de puntjes aan te kleden. Van de leukste slingers en de mooiste ballonnen, allemaal in communiestijl. Alles is mogelijk bij Feestartikelen Specialist.

  Wat is een communiefeest?

  De eerste communie van je kind is elk jaar weer een erg bijzonder moment en dat kunnen we als ouders dan ook niet zomaar voorbij laten gaan! De communicant is op deze dag het stralende middelpunt.  De heilige communie is een viering van de rooms-katholieke christenen God dat Jezus zijn leven heeft gegeven en god hem heeft gered. Als communicanten deelnemen aan de eucharistie geloven ze dat ze meer verbonden zullen zijn met God. De meeste kinderen doen hun communie op de leeftijd van 6/7 jaar oud. Volgens het kerkelijk wetboek van de katholieke kerk zijn dit de jaren van het verstand.

  Hoe wordt een communiefeest gevierd

  Eerst vindt er een viering in de kerk plaats. Vervolgens wordt er een feest gegeven. Dit kan een aparte locatie zijn of gewoon thuis. Een communiefeest wordt altijd heel uitgebreid gevierd. Er is een hoop lekker eten aanwezig, van alles te doen voor de kinderen. Vaak wordt er ook een attractie gehuurd zoals een springkussen. Daarnaast wordt de boel mooi versierd. Bij de versiering is waar Feestartikelen Specialist om de hoek komt kijken! In elk geval wordt de eerste heilige communie altijd ontzettend uitgebreid gevierd en dan heb je natuurlijke de mooiste versiering nodig om de feestlocatie aan te kleden!

  Wat is goede communie versiering?

  Als je op zoek bent naar mooie communieversiering denk dan voornamelijk aan witte kleuren. Ook doen roze en blauw het goed. Het is dan leuk om wit met roze of blauw te combineren. Hierin kan je dan verschil maken tussen het communiefeest van een jongen een meisje. Je kan natuurlijk ook gewoon alle drie de kleuren met elkaar combineren mocht jouw kind dit mooi vinden. Het is immers het feest van je kind!

  Duiven bij de communie versiering

  Duiven vind je vaak terug als het om mooie communieversiering gaat. Bij Feestartikelen Specialist hebben we hier leuke diverse versiering van. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Een mooie ballonfiguur in de vorm van een duif;
  • Hangdecoratie met een duif erop afgebeeld;
  • Mooie witte ballonnen met de afdruk van een duif, kruis en kaars

  Zoals je ziet hebben wij diverse en mooie producten die perfect bij het communiefeest passen. Overigens hebben we ook nog andere producten zoals:

  • Letterslingers voor jongens en meisjes met de tekst “communie”;
  • Diverse vlaggenlijnen met mooie afdrukken erop;
  • Lampionnen in de kleuren wit, blauw en roze
  • Tafel confetti met een duif, kruis en kaars

  Genoeg om het feest aan te kleden met de mooiste versiering tot in de puntjes in elk geval! Neem snel een kijkje in het assortiment om de feestversiering van het communiefeest van je kind compleet te maken.

  Bestel goedkoop en snel communie feestartikelen online

  Vier deze bijzondere gebeurtenis met de feest artikelen van Feestartikelen Specialist. Wij houden van gemak en bij ons kun je eenvoudig online bestellen. Je hoef niet urenlang te zoeken naar de juiste artikelen voor jouw gelegenheid. Blijf lekker thuis en bestel gemakkelijk jouw feestartikelen via onze website online. Door ons handige overzicht kun je gemakkelijk door de categorieën zoeken naar de juiste artikelen. Heb je ze zo snel mogelijk nodig? Geen probleem. Voor onze artikelen geldt: voor 16:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Mochten de levertijden afwijken, staat dit altijd bij het desbetreffende artikel vermeld.

  Heb je vragen over onze communiefeest versiering?

  Heb je nog vragen over onze communiefeest versiering? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice! Dit kan eenvoudig door middel van de live chat op de website. We zijn ook te bereiken op Whatsapp en je kunt ons even bellen! De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.