Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 22 Mei 2019

   3x verjaardag ideeën voor een te gek feestje!

   1. Een feestje in het park

   Onze eerste tip is vooral geschikt voor mensen die jarig zijn in de lente of de zomer. Al kan een winters parkfeestje natuurlijk ook heel knus zijn. Een dergelijk feestje vereist echter wel wat meer voorbereiding. Wie op een zonnige dag zijn of haar verjaardag viert kan ervoor kiezen om met vrienden en familie samen te komen in het park. Koop hapjes en drankjes in en maak een hoek van het park gezellig. Je kunt lampionnen online kopen, slingers en een feestelijke partytent. Vraag iedereen een stoel of kleedje mee te nemen en zorg voor (zachte) muziek. Op deze manier kunnen de kinderen lekker ravotten in het park, terwijl jij gezellig met je vrienden en familie kunt bijkletsen. Door naar buiten te gaan kun je zonder al te veel gedoe op een leuke manier je verjaardag vieren!

   2. Een gezellige cocktailparty

   Is de zon op jouw verjaardag ver te zoeken? Warm het feestje dan op met heerlijke cocktails! Niets zo gezellig als een leuke cocktailparty. Wie voldoende budget heeft kan er uiteraard voor kiezen om een cocktailcateraar in te huren. Ook is er de mogelijkheid om een cocktailworkshop op locatie of aan huis te volgen. Veel leuker is het echter misschien wel om zelf aan de slag te gaan met mixen. Verras je vrienden met je eigen gemaakte tropische creaties of laat ze een handje meehelpen. Zorg in ieder geval voor mooie versiering in huis. Denk bijvoorbeeld aan gekleurde glanzende ballonen of kies voor het thema goud en zilver. Serveer tijdens de avond kleine gerechtjes met gezellige feestprikkers op wegwerpservies. Zo voorkom je dat je aan het eind van deze gezellige avond nog uren aan het opruimen en schoonmaken bent.  

   3. Varen in een sloep of fluisterboot

   Ben je dol op de natuur? Dan is het ook een idee om op je verjaardag lekker te gaan varen met een selecte groep vrienden en familie. Versier de sloep of fluisterboot met feestelijke verjaardag ballonnen en zorg voor eten en drinken. Natuurlijk kun je halverwege de dag ook aanmeren bij een gezellig restaurant.  Zeker weten dat jouw vrienden dit gezellige uitje enorm zullen waarderen!

   Ben je op zoek naar passende versiering voor jouw geweldige verjaardagsfeest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

   News & updates

   Recente artikelen