Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Verzenden & retourneren

   Als je voor 16.00 bestelt, versturen wij je feestartikelen dezelfde dag nog. Wij doen er samen met de pakketbezorgers alles aan om je bestelling de volgende dag bij je te bezorgen. 

   Verzending en levering

   Alle zendingen van Feestartikelen Specialist worden verzorgd door PostNL. De bestellingen worden in een veilige verpakking verstuurd. Zodra je bestelling door Feestartikelen Specialist is verwerkt, wordt deze overgedragen aan PostNL.

   PostNL kent de mogelijkheid om pakket te traceren door middel van een Track & Trace code. In de meeste gevallen wordt deze automatisch naar je e-mailadres verstuurd, zodra het pakket bij PostNL is ontvangen. Is dit niet het geval? Stuur ons een e-mail op [email protected] of neem contact op met één van onze medewerkers. Je krijgt de track & trace code binnen aanzienlijke tijd toegestuurd.

   Besteld voor 16:00

   Levering Nederland

   Levering België

   Maandag

   Dinsdag

   Donderdag

   Dinsdag

   Woensdag

   Vrijdag

   Woensdag

   Donderdag

   Maandag

   Donderdag

   Vrijdag 

   Dinsdag

   Vrijdag

   Zaterdag

   Woensdag

   Zaterdag

   Dinsdag

   Woensdag

   Zondag

   Dinsdag

   Woensdag

   Let op: bij sommige producten geldt een langere leeftijd. Mocht dit zo zijn, dan staat dit altijd bij het desbetreffende artikel vermeld.

   Minimum orderbedrag van €5,-

   Wij hanteren een minimum orderbedrag van €10,-. Met oog op de vermindering van de CO2 uitstoot in Nederland en België vinden wij een minimum orderbedrag gepast. Het minimale orderbedrag is exclusief de verzendkosten van €5,05 in Nederland. 

   Gratis verzending vanaf €50,- in Nederland

   Wij berekenen binnen Nederland geen verzendkosten bij een bestelling boven de € 50.-. Dit geldt voor één adres. Voor ieder extra adres rekenen wij €4,90 verzendkosten. Bij een bestelling onder de € 50.- zijn wij genoodzaakt om € 5,95 in rekening te brengen. (Eilandentoeslag: + € 7,50). 

   Verzending België: gratis vanaf €100,-

   Feestartikelen Specialist levert ook Feestartikelen in België. Voor een verzending naar België bedragen de verzendkosten €9,95. Bij een bestelling boven de €100,- berekenen wij geen verzendkosten. Hou rekening met 1-2 werkdagen levertijd.

   Ophalen bij PostNL locatie

   Zodra jij tijdens het bestellen al je gegevens invult krijg je de de optie om je bestelling bij een PostNL locatie te laten afleveren. Dit is op basis van je postcode! Erg handig en het kost niks extra! Hou de track en trace goed in de gaten, de pakketjes zijn vaak vanaf 16:00 af te halen bij de PostNL locatie.

   Levertijd

   Wanneer je je bestelling plaatst voor 16:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog door PostNL ingenomen. Zij bezorgen jouw bestelling binnen Nederland de volgende dag, ook op zaterdag. Let wel op, PostNL levert niet op zondag en maandagWanneer je dus op zaterdag of zondag bestelt, wordt je bestelling dinsdag bij je aangeboden. 

   Bestellingen van Feestartikelen Specialist worden bezorgd van dinsdag t/m zaterdag. Indien je niet thuis bent bij aflevering zal de koerier een kaart in de brievenbus achterlaten. Hierop staat een telefoonnummer van de koeriersdienst vermeld. Ook kan het voorkomen dat het pakket bij één van je buren wordt afgegeven. Uiteraard word je hiervan ook op de hoogte gebracht door middel van een kaart in je brievenbus.

   Voorraad

   Met een slim voorraad beleid proberen wij altijd aan de vraag te voldoen. Wanneer wij een product niet op voorraad hebben dan nemen wij direct contact op met onze leverancier. Vaak is je bestelling dan al onderweg naar ons magazijn. Is dit niet het geval? Dan bestellen wij direct voor je. Je hebt je bestelling dan vaak alsnog binnen twee tot drie werkdagen. 

   Retourneren

   Bij Feestartikelen Specialist heb je het recht om je bestelling ten dele, danwel in zijn geheel aan ons te retourneren. Je dient hiervoor de doos te adresseren en deze af te leveren bij een postkantoor bij jou in de buurt. Bij het (ten dele) retourneren van je bestelling betaal je € 6,95 verzendkosten per doos. De producten die aan ons geretourneerd worden dienen in originele staat te zijn en voorzien van de originele labels en etiketten. Na ontvangst in ons magazijn zullen de geretourneerde producten worden geïnspecteerd. Als de producten ons in goede staat hebben bereikt zullen wij overgaan op creditering. Je kunt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen op je rekening verwachten.

   Feestartikelen Specialist
   Helmholtzstraat 5 A
   3316 GJ Dordrecht