Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 20 Mei 2020

   Babyshower organiseren? Met onze checklist vergeet je niets!

   1. Wie zijn de gasten en wat is de locatie?

   Om een babyshower te organiseren, is het handig om te weten wie de gasten zijn en wat de locatie is. Door samen met de aanstaande moeder van tevoren een gastenlijst op te stellen met daarop familieleden, speciale vriendinnen (en vrienden) en eventuele andere belangrijke mensen in haar leven, weet je zeker dat er niemand vergeten wordt. Kies vervolgens de locatie uit, die geschikt is voor de grootte van de babyshower groep en die ook goed bereikbaar is voor eventuele leveranciers, zoals de mensen van de catering. Bij een geschikte locatie kun je bijvoorbeeld denken aan thuis bij de aanstaande moeder, in het lievelingsrestaurant van haar of – bij mooi weer – in een park. Vergeet niet om bij een andere locatie dan thuis bij de aanstaande moeder, de kleine lettertjes van het contract te lezen. Zo ben je er zeker van dat je op de hoogte bent van de kosten en de voorwaarden.

   2. Wat is het thema?

   Voor het organiseren van een babyshower is het ook aan te raden om na te denken over een eventueel thema. Wanneer er voor een thema gekozen wordt, kan dat thema als basis voor alle andere beslissingen gebruikt worden. Bij een babyshower thema hoort natuurlijk een babyshower versiering. Bij ons van de Feestartikelen Specialist ben je daarvoor aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim assortiment aan babyshower artikelen. Van slingers tot ballonnen, van confetti tot wegwerpbordjes en- bekertjes, en van honeycombs tot dé ooievaar, die natuurlijk absoluut niet mag ontbreken. Onze babyshower producten, in het roze of in het blauw, kun je eenvoudig online bestellen. Mocht je de artikelen op korte termijn nodig hebben, dan is ook dat geen probleem. Wanneer je voor 16:00 uur een bestelling bij ons doet, wordt deze binnen 1 tot 2 dagen bij jou afgeleverd.

   3. Wat zijn de geschenkjes?

   We noemden het in de inleiding al even. Het geven van geschenkjes aan de gasten op een babyshower is een traditie. Je kunt hierbij denken aan een lekkernij of aan een persoonlijk verzorgingsproduct, zoals roze of blauwe (of een mix van beiden) potpourri. Wanneer er gekozen is voor een thema, is het leuk idee om de geschenkjes hierop aan te passen. Natuurlijk mogen het versturen van de uitnodigingen, het regelen van het eten en het organiseren van spelletjes of activiteiten tijdens een babyshower ook niet vergeten worden.

   Heb je nog vragen over onze babyshower artikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijke babyshower!

   News & updates

   Recente artikelen