Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Tim Leijs - Maandag 23 Augustus 2021

   3 tips voor een geslaagd 21 birthday dinner

   Word je binnenkort 21? Een mijlpaal die gevierd mag worden! In Nederland werd je vanaf je 18de al als volwassen gezien en mocht je alcohol drinken, nu is dat overal in de wereld zo. Dat mag gevierd worden! Met een 21 birthday dinner kun je deze gelegenheid op een passende manier vieren. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op een heerlijk etentje. Waar moet je allemaal aan denken bij het organiseren van zo’n feestelijk diner?

   Stel een menukaart samen

   Wat staat er op het menu voor jouw verjaardagsdiner? En worden het drie, vier of vijf gangen? Je kunt ervoor kiezen om een heel persoonlijk menu samen te stellen met al jouw lievelingsgerechten. Op deze manier leren je gasten jou nog beter kennen. En zeg nou zelf, als je jarig bent mag jij best eens degene zijn die kiest wat er op tafel staat! Een ander idee is om verschillende wereldgerechten uit te kiezen voor je diner. Wat dacht je van een Italiaans diner met aperitivo, een Spaans tapasdiner of een Indonesische rijsttafel? Houd je van koken en ben je er zelf goed in, dan stroop je natuurlijk je mouwen op en ga je zelf aan de slag. Alles in je eentje doen is misschien wat ambitieus, maar je kunt vrienden of familie vragen om mee te helpen bij de voorbereidingen. Breekt het zweet je uit bij de gedachte aan het koken van al die gerechten? Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor een cateringservice aan huis.

   Bij een feestelijk verjaardagsmenu hoort natuurlijk ook een mooie menukaart, zodat je gasten meteen kunnen zien wat voor heerlijks ze kunnen verwachten. Zorg ervoor dat het voorwerk alvast gedaan is en leg je menu op tijd vast, zodat je kunt beginnen met het ontwerpen van de menukaarten. Print ze op chique papier voor een extra feestelijke tafel. 

   Maak een leuke uitnodiging

   De pret van een 21 birthday dinner begint wanneer je gasten een feestelijke uitnodiging ontvangen. Bij het opstellen van die uitnodiging begin je met de basics: locatie, tijd en een eventuele dresscode. Kies je voor een themadiner, dan mag dit thema bij de uitnodiging niet ontbreken. Gelukkig bestaan er genoeg ideeën voor leuke thema’s voor je 21 birthday dinner. Kies voor stijlvol zwart-wit, organiseer een avond met een gouden randje of maak een reis terug in de tijd met een Great Gatsby diner. Met een online designtool kun je eenvoudig de mooiste uitnodigingen ontwerpen die passen bij het thema dat je hebt uitgekozen.

    

   Kies voor spetterende versiering

   Jouw 21 birthday dinner is pas echt af met passende 21st dinner versiering. Hierbij kun je denken aan kleurrijke cijferballonnen, stijlvolle slingers en papieren honeycombs. De eettafel kun je mooi aankleden met tafeldecoratie, zoals luxe tafellopers, kleurrijke servetten en gezellige rietjes en feestprikkers, of andere feestartikelen. Met deze feestelijke aankleding wordt jouw feestje een echte knaller. Vergeet zelf niet te genieten van alle aandacht!

   Heb je een vraag aan Feestartikelen Specialist? Neem gerust contact met ons op!

   News & updates

   Recente artikelen