Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Ik help je graag met zoeken.

   Ik leg je graag uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

   Help mij kiezen

   Portugal versiering

   Portugese versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties Portugal mag en kan tijdens het WK 2022 weer gebruik maken van hun sterspeler Cristiano Ronaldo. Ronaldo heeft bij Portugal de meeste interlands gespeeld. Ook is de geliefde Cristiano Ronaldo topscorer voor het Portugese team. Het Portugese elf Toon meer

   Kleur

   Grootte ballon

   Prijs

   -
   3 Producten

   Portugese versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties

   Portugal mag en kan tijdens het WK 2022 weer gebruik maken van hun sterspeler Cristiano Ronaldo. Ronaldo heeft bij Portugal de meeste interlands gespeeld. Ook is de geliefde Cristiano Ronaldo topscorer voor het Portugese team. Het Portugese elftal heeft twee keer een halve finale van het WK weten te halen. Deze wereldkampioenschappen waren in 1966, en de laatste in 2006. Tijdens afgelopen WK in 2018 kwamen de Portugezen tot de achtste finales.Ook heeft het Portugese elftal successen geboekt op het EK. Misschien nog wel de grootste. Portugal heeft het EK 2016 gewonnen door in de finale Frankrijk in eigen land te verslaan. Deze finale won Portugal met 1-0 en schreef hierbij de titel Europees Kampioen voor het eerst op zijn naam. In 2004 heeft het EK plaatsgevonden in Portugal. Als gastland wisten zij dit EK ook de finale te bereiken. Deze finale werd in Portugal verloren van de Grieken.

   Is Ronaldo nou ook jou held of wil je Portugal gewoon ondersteunen? Neem dan even een kijkje naar onze mooie Portugese feestproducten. Onze mooie groene ballonnen zijn echt een aanrader voor de Portugese sfeer in huis. Of onze mooie rode slingers voor een dubbel zo mooi effect!