Terug

  • De nummer 1 in feestartikelen
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Kies een afhaalpunt of voor avondlevering

3 grappige themafeesten op een rij

  • Wednesday 11 / 03 / 2020 0
3 grappige themafeesten op een rij

Een feestje geven is altijd leuk, maar een themafeest is baas boven baas. Vooral als de locatie er tiptop uitziet en iedereen zijn of haar best heeft gedaan op de outfit. Een themafeest kan vrij snel legendarisch worden en eentje die de boeken in gaat. Dat wil jij toch ook? Over boeken gesproken: huur een fotograaf in of leg overal analoge fototoestellen neer! Zo verzamel je allerlei beeldmateriaal voor in de fotoboeken. En kan iedereen altijd even terugkijken. Nog een keertje kijken naar de prachtige locatie of te gekke outfits die jouw familie en vrienden aan trokken ter ere van jouw feest.

Vier de lente

Het zonnetje begint al zachtjes te komen; het wordt lente. Een leuk en grappig thema voor een feest. Er is voldoende lentefeest versiering. Van fel gekleurde ballonnen tot overal bloemenslingers. Een lentethema is enorm grappig om te doen, vooral als het gaat over de outfits. Trek met je familie wat groens aan en wees samen een grasveld. Of ga als het zonnetje in huis met jouw kledingkeuze. Zelfs in de winter is dit een leuk thema, want we houden allemaal van de lente. Geen reden om niet voor dit thema te kiezen.

Wees je eigen superheld

Een Superhelden thema is leuk voor zowel jong als oud. Waarom? Je kunt je super uitleven als het gaat om de outfits. De kinderen kunnen verkleed gaan als Spiderman of Elsa van Frozen. Maar daar hoeft het niet te stoppen. Ook een brandweerman kan een superheld zijn voor de kinderen. Maar ben je wat ouder, dan hoeft dit ook helemaal geen moeilijk thema te zijn. Star Wars fan? Ga als Han Solo! Vind je Maarten van Rossum geweldig? Koop een zwarte trui, broek en bril en je bent je eigen superheld. In dit thema hoeft je personage niet echt superkrachten te hebben, zolang jij diegene maar leuk vindt en in jouw ogen een superheld is.

Ga terug naar de jaren ‘80

We gaan discodansen! Disco blijft een heerlijk en grappig thema voor een feestje. Als je iets ouder bent en de jaren ‘80 hebt meegemaakt kun je je weer even verkleden als je jongere zelf. Maar lag je toen in de luiers of was je nog niet geboren, dan kun je genoeg inspiratie putten uit een band als ABBA. Toupeer je haren, trek misschien zelfs de rolschaatsen aan en haal die gekleurde beenwarmers weer uit de kast. Met de versiering komt het ook goed, want er is genoeg disco versiering. Van lampionnen tot gekleurde disco lampen; met dit feestje ga je dansen tot in de vroege uurtjes.

Meer inspiratie nodig voor grappige themafeesten?

Wil je hulp bij het uitkiezen van een grappig themafeest  of wil je weten aan welke versiering je dan moet denken? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op en jouw feestje kan starten.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Feestartikelen Specialist 9,5 / 10 - 1269 Reviews @