Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Dinsdag 19 Februari 2019

   3 toffe feestideeën voor een geslaagd feestje!

   1. Regel een dj of een leuke band

   Vertrouw voor de muziek niet op je eigen playlist of op de dj-vaardigheden van je oom. Een feest valt of staat met de juiste muziek. Je wil dus zeker niet geconfronteerd worden met haperende apparatuur of met een dj die voortijdig beschonken afhaakt. Een professionele dj weet precies hoe hij ervoor moet zorgen dat iedereen tot aan het einde van de avond op de dansvloer staat. Zeker wanneer je een feestje geeft voor een gemengd gezelschap, heb je echt de hulp nodig van een professional om iedereen tevreden te houden. Houd je meer van livemuziek? Een bandje inhuren hoeft echt niet heel erg duur te zijn. Er zijn in Nederland veel leuke coverbandjes die voor een schappelijk prijsje komen optreden.

   2. Zorg voor een leuke aankleding met geslaagd feestartikelen

   Of je nu een zaaltje huurt of gewoon thuis een feestje geeft, een mooie aankleding met toffe geslaagd feestartikelen mag niet ontbreken. Minder is in dit geval zeker niet altijd meer. Pak dus lekker uit met gekleurde ballonnen, mooi aangeklede tafels en passende sfeerverlichting. Het feestje komt immers veel sneller op gang wanneer de locatie er ook echt feestelijk uitziet. Investeer dus niet alleen in hapjes, drankjes en muziek, maar ook in passende decoratie!

   3. Geef een American Party

   Ben je zelf geen keukenprins of –prinses en heb je geen budget voor een dure cateraar? Wees dan slim en geef een Amerikaanse ‘potluck party’. Op zulke feesten vraag je de gasten niet om een cadeau, maar om een zelfgemaakt gerecht. Zet op je feest een grote buffettafel neer waarop elke gast bij binnenkomst zijn of haar gerecht kan zetten. Dat ziet er supergezellig en smakelijk uit. Bovendien bespaar jij jezelf een hoop tijd en weet je zeker dat er voor iedereen iets aanwezig is dat hij of zij lekker vindt!

   Hopelijk helpen bovenstaande tips je bij het organiseren van een geweldig feest! Meer informatie of hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

   News & updates

   Recente artikelen