Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Tim - Donderdag 13 Oktober 2022

   4 leuke themafeest ideeën voor het najaar

   Het najaar is misschien wel hét beste seizoen voor themafeesten: het wordt wat eerder donker, iedereen is op zoek naar gezelligheid en wil graag tijd doorbrengen met elkaar. Zeker rond de feestdagen is er genoeg te vieren. Geef jij ook een feestje in het najaar? En wil je daar een unieke draai aan geven? Denk dan eens aan een themafeest! Wij delen 4 originele ideeën voor themafeesten die perfect passen bij deze tijd van het jaar.

   1.      Een chique themafeest: Gemaskerd bal

   Wil je je feest een grootse en glamourous draai geven? Denk dan eens aan het organiseren van een gemaskerd bal als themafeest! Al je gasten trekken hun mooiste galakleding uit de kast en zetten een geheimzinnig masker op. Doordat iedereen een masker draagt, krijgt je feest direct een spannend, mysterieus tintje. Daarnaast creëer je een onvergetelijk spektakel doordat om 12 uur ’s nachts eindelijk alle maskers afgezet worden… Wie toont eindelijk zijn ware gezicht?

   2.      Het meest sprookjesachtige themafeest idee: Winter wonderland

   Uiteraard is het najaar hét seizoen voor een winters themafeest. Het mooie is dat je met dit themafeest idee een gezellig blokhut gevoel kunt creëren (denk aan haardvuurtjes, kersttruien, sneeuw op de ramen en oude sleeën, schaatsen en ski’s als decoratie), maar je kun ook juist voor de chique kant kiezen, door een mooie zaal een prachtig witte en winterse look te geven. Als de dresscode dan ook nog wit is, wordt jouw themafeest een lust voor het oog.

   3.      Het gezelligste themafeest idee: Après ski

   Op zoek naar een themafeest waarbij je heerlijk ongegeneerd bier kunt drinken, kunt hossen en waarbij iedereen zijn of haar meest hilarische ski-outfit aandoet? Dan ben je op zoek naar het themafeest idee: après ski! Op deze avond draai jij al je favoriete Nederlandstalige hits, is het bier niet aan te slepen en staat iedereen in een skipak op de dansvloer. Hilariteit en gezelligheid gegarandeerd!

   4.      Een griezelig thema: Halloween feest

   Rond eind oktober kun je het perfecte Halloween feest geven. Je kunt in je decoratie helemaal uitpakken: voeg spinnenwebben, heksenbezems en een borrelende ketel toe als Halloween versiering. En een beetje nep bloed hier en daar maakt jouw feest decoratie nog griezeliger! Daarnaast leent een Halloween themafeest zich voor de meest geweldige snacks en drankjes: serveer bijvoorbeeld eetbare spinnen, drankjes met ogen erin en maak mummy koekjes. Als activiteit kunnen jullie je eigen pompoen-versiering maken. Pinterest staat vol met inspiratie voor een Halloween themafeest!

   Ben jij op zoek naar de juiste feestartikelen voor jouw feestje of kun je nog wel wat hulp gebruiken bij het bedenken van een goed thema? Neem dan vooral contact met ons op voor het beste themafeest advies en items voor een spetterende avond!

   News & updates

   Recente artikelen