Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 21 April 2021

   4 leuke versieringen voor een feestelijke Koningsdag!| Feestartikelen Specialist

   De leukste versiering voor Koningsdag op een rij

   Ondanks dat we Koningsdag dit jaar heel anders vieren dan de meeste jaren, kunnen we alsnog thuis uitpakken in kleine kring. Hoewel er geen vrijmarkten zullen zijn in talloze stadsparken en ook grote festivals niet doorgaan, zijn er genoeg mogelijkheden om Koningsdag thuis te vieren. Er zijn digitale vrijmarkten, verschillende online events en ook het bezoek van de koning en zijn gezin aan Eindhoven is digitaal en op televisie te volgen. Wij zetten de leukste versiering voor Koningsdag op een rij zodat ook jouw huis klaar is voor deze feestdag!

   Speciale Koningsdag ballonnen

   De meest klassieke versiering voor je huis, binnen én buiten! Ballonnen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en dus ook zeker in oranje, rood, wit en blauw. Ook gouden ballonnen matchen perfect bij Koningsdag. Laat ze opblazen met helium zodat ze vrolijk in de lucht zweven. Je kunt ze binnenshuis tegen het plafond aan laten zweven, maar je kunt ze ook aan de gevel, een tuinhekje of op andere plekken buitenshuis bevestigen.

   Rood-wit-blauwe vlaggetjes

   Vlaggetjes zijn een uitstekende versiering voor buitenshuis. Ze zijn weersbestendig. Regen en wind zal ze niks doen en op een zonnige dag ziet alles er extra vrolijk uit met een aantal Hollands gekleurdevlaggetjes. Nog leuker? Met de hele straat afspreken om vlaggetjes tussen de huizen op te hangen. Zo doet de hele buurt mee en wordt het een extra feestelijke dag voor iedereen!

   Feestgordijn

   Met een feestgordijn creëer je de perfecte feestelijke achtergrond voor een photobooth in huis. Denk bijvoorbeeld aan een gouden feestgordijn met oranje, rode, blauwe of witte accenten. Samen met je gezin of bezoek kun je dan zorgen voor een aantal gezellige kiekjes van deze dag. Wil je de foto’s extra leuk maken? Kies dan voor een aantal rekwisieten zoals kroontjes, diademen of vlaggetjes.

   Lampionnen

   Als laatste nog een fantastische tip voor als het heerlijk weer wordt op Koningsdag. Kies dan voor lampionnen! Lampionnen geven een buitenruimte zoals je achtertuin in één keer erg veel sfeer. Ze zorgen er naast een gezellige look ook nog eens voor dat het ’s avonds wat langer gezellig blijft als het wat donkerder wordt. Vieren jullie in de straat gezamenlijk (maar op afstand) Koningsdag? Dan kunnen lampionnen de hele straat een spetterende uitstraling geven als iedereen ze in de voortuin gebruikt.

   Ben je op zoek naar goede en goedkope feestartikelen voor Koningsdag, maar weet je na dit artikel nog niet zeker wat de juiste keuze is of ben je benieuwd naar de andere versieringen die we bieden? Neem dan vooral contact met ons op! We helpen je graag.  

    

   News & updates

   Recente artikelen