Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Wouter - Donderdag 28 Juli 2022

   4 tips voor het versieren van een bruiloft buiten

   Yes, jullie gaan trouwen! Wat is er nu mooier dan een buiten bruiloft in eigen tuin? Inmiddels zijn de bloemen uitgekozen, is de trouwkleding gepast en de bruidsfotograaf gevonden. Alleen ontbreekt de finishing touch nog: de decoratie! Wij geven 4 tips voor de versiering van jullie buiten bruiloft.

   Ballonnen en slingers

   Ballonnen en slingers zijn de perfecte versiering voor buiten: ze kunnen tegen een stootje, zijn niet duur en daarnaast gemakkelijk op te hangen. Wanneer je tientallen prachtig gekleurde ballonnen ophangt, zorgt het meteen voor een groots effect. Doe dit bijvoorbeeld aan een boog waar alle gasten onderdoor kunnen lopen, of aan de trapleuning waar de bruid langs de trap af loopt.

   Het fijne van ballonnen en slingers is dat ze in elke kleur te verkrijgen zijn, op deze manier kun je ze perfect afstemmen op het thema van jullie buiten bruiloft. Waar kun je deze versiering dan ophangen op jullie buiten bruiloft? Eigenlijk overal! In het ouderlijk huis, aan trouwvervoer, de randen van de tafels, de bar en de in- / uitgang van de locatie.

   Wegwijzers en borden

   Met behulp van wegwijzers en borden, wijzen jullie je gasten de juiste weg naar verschillende plekken op jullie buiten bruiloft: de ceremonie, het buffet, het toilet of het fotohokje. Het is niet alleen handig, maar dient ook als leuke versiering!

   Het leuke aan (wegwijs)borden is dat je ze kunt decoreren en stylen naar eigen wens. Houden jullie van de natuur, ga dan bijvoorbeeld voor houten bordjes die je ophangt met een touw. Hebben jullie een industrieel thema gekozen voor jullie buiten bruiloft, laat dit dan terug komen in de versiering met ijzeren bordjes.

   Lampionnen en verlichting

   Goede verlichting mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jullie buiten bruiloft. En wat is nou leuker dan een paar vrolijke lampionnen of een gekleurd lichtsnoer in de boom?! Deze versiering is niet alleen handig ter verlichting, maar draagt daarnaast ook bij aan de romantische sfeer tijdens jullie buiten bruiloft.

   Fotocollage

   Tot slot mag de fotocollage van het bruidspaar natuurlijk niet ontbreken op de buiten bruiloft. Je kunt deze versiering vormgeven op ontzettend veel leuke manieren. Wat dacht je van een lichtsnoer om een boom, waaraan je allemaal foto’s bevestigt met een wasknijper. Of bedruk een aantal mooie canvas en plaats deze in chronologische volgorde van tijd naast elkaar. De gasten wandelen op deze manier langs jullie ‘levensweg’. Na jullie buiten bruiloft, kunnen jullie het canvas meteen een mooi plekje geven in huis.  

   Versiering voor jouw bruiloft voor buiten bestellen?

   Hopelijk hebben we jou een flinke dosis inspiratie gegeven voor de versiering van jouw buiten bruiloft. Wil je de getipte feestartikelen online bestellen? Dat kan via onze webshop! Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

   News & updates

   Recente artikelen