Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Tim - Dinsdag 28 Maart 2023

   4 tips voor het vieren van een Formule 1 feest!

   Na alle successen van de afgelopen jaren kunnen we echt niet meer om Max Verstappen heen. Het zal je niet ontgaan zijn dat de Formule 1 enorm aan populariteit gewonnen heeft, en dat betekent dat ook feestjes met Formule 1 thema's steeds populairder zijn geworden! Of het nu gaat om een kinderfeestje of de ideale setting om een wedstrijd te kijken: met de tips in dit artikel maak je een knalfuif van jouw Formule 1 feest. Klaar voor de start? Daar gaan we!

   1. Aankleding

   Uiteraard is de allereerste manier om jouw feestje helemaal Formule 1 te maken, de aankleding. Door te zorgen voor een feestelijke Formule 1 setting kan niemand meer om het thema heen! Dat kan natuurlijk met een goede oranje sfeer, maar let hierbij wel op dat je niet de voetbalkant op gaat. Uiteraard is dat een no-go! Ga op zoek naar toffe feestartikelenzoals Formule 1 feest versiering en versier de locatie met de perfecte Formule 1 slingers en ballonnen

   1. De juiste uitnodiging

   De toon van het feestje zet je natuurlijk eigenlijk al bij het uitnodigen van de gasten. Wist je dat wij hele toffe Formule 1 uitnodigingen in ons assortiment hebben? Hiermee laat je aan de genodigden direct weten wat ze kunnen verwachten. Je kunt ze zelfs een dresscode geven: iedereen in oranje of zwart-wit, bijvoorbeeld. 

   1. Een echte race

   Een Formule 1 thema feest kan natuurlijk niet zonder een echte race. Maar wanneer je met een hoop gasten bent, heeft het geen zin om met z’n allen rond een kleine televisie te gaan zitten. Je kunt bijvoorbeeld een beamer huren waarmee je de wedstrijd op een grote muur kunt projecteren, zodat iedereen er in groot beeld van kan genieten. Dat maakt zo’n wedstrijd extra spectaculair, en het feestje dus ook!

   1. Hapjes en drankjes

   Een goed feestje is natuurlijk niet compleet zonder lekkere hapjes en drankjes. Met een Formule 1 thema feest kun je eigenlijk alle kanten op. Wil je uren in de keuken staan, dan zijn er op Pinterest genoeg thema-hapjes te vinden. Maar ook oer-Hollandse snacks zoals bitterballen doen het erg goed op een Formule 1 feestje – hup, Holland, hup! 

   Ben jij benieuwd naar nog meer manieren om van jouw Formule 1 feestje een absolute knalfuif te maken? Neem vooral contactmet ons op voor meer inspiratie, tips en alle items die je nodig hebt voor een Formule 1 thema feest. Wij kunnen je overal mee helpen!

   News & updates

   Recente artikelen