Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 16 Oktober 2019

   5 vrijgezellenfeest tips voor de ultieme bachelor party

   1. Verras de aanstaande bruid met party versiering

   Normaal gesproken ben jij natuurlijk de eerlijkheid zelve, maar voor aanvang van het vrijgezellenfeest is een leugentje om bestwil absoluut toegestaan. Het is immers het leukst als de aanstaande bruid niet weet dat jullie een feestje aan het voorbereiden zijn. Laat dus niets los over de bachelor party en zorg ervoor dat anderen dit ook niet doen. Het verrassen van de bruid vraagt overigens wel om een goede organisatie. Verzin bijvoorbeeld een geloofwaardige smoes en lok de bruid naar een bijzondere plek. Zorgt dat deze is versierd met de nodige party versiering  en zorg ervoor dat al haar vriendinnen haar hier staan op te wachten. Succes gegarandeerd!

   2. Nodig de juiste mensen uit

   Nadeel van het overvallen van de aanstaande bruid, is natuurlijk wel dat ze niet zelf kan bepalen wie er worden uitgenodigd. Zorg er dus voor dat je hier goed over nadenkt. Ga daarbij natuurlijk niet af op je eigen persoonlijke voorkeur, maar leef je in: wie zou de vrijgezel graag op haar bachelor party willen uitnodigen? 

   3. Voor-, tijdens- en na-foto van het vrijgezellenfeest

   Tijdens de meeste vrijgezellenfeesten wordt de aanstaande bruid overvallen en daarna in een bijzondere of hilarische outfit gestoken. Het is heel leuk om deze momenten zorgvuldig vast te leggen, zodat de bruid hier later nog van kan nagenieten. Maak dus een foto net na de overval, tijdens het vrijgezellenfeest en op het einde van het feest. Wedden dat dit bijzonder grappige plaatjes oplevert?

   4. Stel een programma voor de bachelor party samen

   Met alleen een drankje en wat slingers ben je er natuurlijk niet. Zorg dat je een leuk en gevarieerd programma samenstelt voor deze bijzondere dag. Bouw het bijvoorbeeld langzaam op en begin de middag met een lekkere lunch of een workshop. Vervolgens komen tijdens het eten de lekkere drankjes op tafel en is er ruimte voor een grappige quiz of een ander komisch spel. Later op de avond duik je natuurlijk samen de kroeg in!

   Vrijgezellenfeest tip 5. Vloggen maar!

   Die voor- en na foto’s zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar er gaat niets boven bewegend beeld. Zorg dan ook dat iemand een goede camera bij zich heeft en probeer van iedere activiteit kleine stukjes vast te leggen. Ook een goed idee: laat iedere gast een minuutje vloggen. Zo krijg je een bonte verzameling van leuke, korte filmpjes!

   Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest en ben je nog op zoek naar passende versiering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

   News & updates

   Recente artikelen