Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 19 Augustus 2020

   5x bruiloft versiering ideeën op een rij

   1. Versiering zaal bruiloft

   Een zaal is een grote ruimte, die je met mooie bruiloft versiering omtovert tot een sfeervolle en intieme plek. Het is leuk om een thema voor je bruiloft te verzinnen en de versiering en kleuren die je gebruikt hierop aan te passen. Ga bijvoorbeeld voor een glitter and glamour bruiloft waarin goud en zilver de boventoon voeren of voor een vrije en romantische bohemian bruiloft. Wanneer je het thema en de kleuren weet, zoek je hier de decoratie bij uit. Met vlaggenlijnen, lampionnen en luxe ballonnen bereik je precies de gewenste sfeer.

   2. Bruiloft versiering voor de stoelen

   Voor de stoeldecoratie kun je jouw fantasie de vrije loop laten. Van grappige bordjes tot gekleurde linten en zelfs bloemen aan de stoelen, met een klein detail verander je saaie stoelen in de mooiste eyecatchers. Gekleurde lintjes zorgen bijvoorbeeld voor een mooie setting tijdens de ceremonie.

   3. Bruiloft versiering voor in huis

   Ga je thuis trouwen of wil je na je bruiloft thuiskomen in een schitterend versierd huis? Niet alleen de zaal waar de receptie of bruiloft plaats vindt kan versierd worden natuurlijk. Thuis maak je het extra feestelijk met een bruiloft deurbord, mooie slingers, ballonnen of een afzetlint met Just Married voor in de tuin. Jullie vieren de liefde!

   4. Bruiloft versiering voor de auto

   Of je nu aan komt rijden in een prachtige oldtimer of het feest verlaat in een luxe sportauto: ook de auto moet versierd worden. Kies bijvoorbeeld voor een prachtig boeket dat je met een lint aan de motorkap vastmaakt, autospiegelhoezen met een leuke tekst of autovlaggen met Just Married er op! Het afzetlint is ook uitstekend aan de trouwauto te bevestigen.

   5. Plafond versiering bruiloft

   Met plafond versiering maak je echt wat unieks van de trouwlocatie. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van plafonddecoratie. Laat bijvoorbeeld gigantische ballonnen vullen met helium, zodat het hele plafond bedekt wordt met mooie ballonnen. Ook is het erg mooi om het plafond met vlaggenlijnen en doeken te versieren voor een intieme sfeer.

   Heb je nog vragen over onze bruiloft versiering artikelen? Neem gerust contact op. Wij helpen je graag met de aankleding van jouw onvergetelijke dag!

   News & updates

   Recente artikelen