Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 10 April 2019

   6 x prinsessen versiering voor een prachtig prinsessenfeestje

   1. Versiering met Disney prinsessen

   Disney prinsessen zijn eigenlijk altijd populair. De laatste jaren staan vooral Elsa en Anna van Frozen in de spotlights, versier daarom de ruimte met een uitgebreid aanbod Frozen versiering. Maar misschien is Ariël, Pocahontas of Sneeuwwitje wel de lievelingsprinses van jouw kind. Ook voor deze dames zijn er allerlei soorten versieringen.

   2. Gouden en zilveren versieringen

   Omdat niet alle versiering vol hoeft te staan met prinsessen-illustraties en prinsessen gek zijn op alles dat glimt, hang je ook wat gouden of zilveren versieringen op. Kies hierbij voor één kleur, want als je het allebei gebruikt wordt het wat te veel. Zo kun je gouden of zilveren cijferballonnen, slingers en vlaggetjes ophangen. Een gouden deurgordijn zorgt voor een leuke binnenkomer.

   3. Kies voor een kleurenthema

   Bij prinsessen denk je misschien al snel aan de kleur roze, maar het is ook mooi om voor een ander kleurenpalet te kiezen. Pastelkleuren gecombineerd met wit passen ook heel goed in het thema, en zijn nét iets stijlvoller dan alles compleet in het roze. Hier kun je ook leuk de versiering op de taart op aanpassen.

   4. Laat de gasten verkleed komen als prinses

   Een prinsessenfeest is natuurlijk niet compleet zonder dat er prinsesjes (en prinsjes!) aanwezig zijn. Vraag daarom alle kinderen om verkleed te komen als prins of prinses. De meeste kinderen hebben namelijk wel een mooie outfit thuis liggen. Zorg zelf voor de kroontjes, zodat de kids ook iets leuks mee naar huis kunnen nemen!

   5. Hang een piñata op

   Elke prinses wil verwend worden met cadeautjes of snoep. Je kunt een piñata volstoppen met kleine cadeautjes of snoep, vervolgens slaan de kinderen geblinddoekt met een stok tegen de piñata. Uiteindelijk valt de inhoud op de vloer en alle kinderen mogen een snoepje of cadeautje pakken. Piñata’s zijn te krijgen in allerlei leuke vormen, zoals een kasteel, een paard of kroon.

   6. Huur een springkasteel

   Om de kinderen aan het eind van de dag lekker moe naar huis te sturen, moet je ze bezig houden. En wat past er beter bij het prinsessenthema dan een echt springkasteel? Hierin kunnen ze lekker springen en ravotten.

   Naast het mooi aankleden kun je ook allerlei prinsessenactiviteiten doen, zoals cupcakes of ballonnen versieren, prinsessenkroontjes knutselen en nagels lakken om het prinsessenfeest compleet te maken. Heb je nog vragen over aankleding in prinsessenthema? Neem dan contact met ons op.

   News & updates

   Recente artikelen