Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 12 Juni 2019

   Baby op komst? Top 3 leuke babyshower ideeën!

   1. Lekker weer? Ga varen!

   Het houden van een babyshower is sinds enige jaren overgewaaid uit de Verenigde Staten. De meeste aanstaande moeders kiezen daarbij echter wel voor een iets relaxtere vorm. Wie zwanger is heeft het namelijk vaak al druk (en zwaar) genoeg. Een enorm babyevent is dan vaak meer een last dan een lust. Een heel gezellige manier om de zwangerschap te vieren, is het huren van een bootje met een groepje vrienden en familie. Uiteraard moet het daarvoor wel lekker weer zijn. Versier een sloep of fluisterboot en haal wat lekkere hapjes en (alcoholvrije) drankjes. Zonnetje erbij en klaar is Kees. Een leuke manier om de aanstaande moeder eens letterlijk in het zonnetje te zetten!

   2. Een gezellige dag met spelletjes, lekkers en baby shower feestversiering

   Vindt de babyshower plaats in de herfst of winter of is er geen budget voor het huren van een boot? Geen probleem, je kunt een babyshower ook heel goed lekker thuis vieren! Versier het hele huis met ballonen en baby shower versieringen in bijpassende kleuren. Is het nog een geheim of het een meisje of een jongen wordt? Kies dan bijvoorbeeld voor gouden ballonen en gekleurde vlaggetjes. Natuurlijk zorg je ook voor wat lekkere hapjes en vrolijke, alcoholvrije drankjes. Vaak worden er tijdens de babyshower ook cadeaus gegeven en worden er spelletjes gespeeld. Deze zijn vaak wel een beetje flauw, maar stiekem geniet iedereen toch van het welbekende babynamen raden. 

   3. Een babyshower high tea

   Vier je de babyshower liever buiten de deur of heb je geen zin of tijd om zelf te koken? Dan kun je op veel plaatsen tegenwoordig een leuke babyshower high tea organiseren. Hierbij passen alle hapjes en drankjes in het thema en kun je vaak kiezen uit roze, blauwe of neutrale versieringen. Wanneer het eettentje zelf niet voor versiering zorgt, kun je deze natuurlijk eenvoudig zelf kopen en meenemen. Sommige tentjes serveren bij een babyshower high tea ook erg lekkere mocktails. Dit zijn cocktails zonder alcohol. Zo wordt deze dag voor iedereen een echt feestje!

   Organiseer jij binnenkort een babyshower en heb je hiervoor decoratie nodig? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

   News & updates

   Recente artikelen