Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 10 Juni 2020

   Binnenkort een BBQ feest? Vergeet vooral deze versiering niet!

   Feestelijke BBQ slingers

   “Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen”. Met slingers maak je iedere gelegenheid net even wat feestelijker. Het is misschien niet het eerste waar jij aan denkt bij BBQ versiering, maar in ons assortiment vind je hartstikke leuke slingers in een barbecue thema. Hang deze op tussen de bomen in je tuin, aan de schutting of aan de partytent als je deze voor de zekerheid opzet. Een goede sfeer is gegarandeerd!

   BBQ servetten

   Servetten mogen tijdens een BBQ niet ontbreken. Die sappige kippenpootjes of spareribs zijn hartstikke lekker maar kunnen hun sporen achterlaten. Met extra grote barbecue servetten versier je niet alleen leuk de tafel, maar kunnen je gasten ook vette vingers voorkomen.

   Wegwerpbordjes in thema

   Na een barbecue feest met vrienden of familie heb je geen zin om met een grote afwas te blijven zitten. Kies voor leuke BBQ wegwerpbordjes die je na gebruik weer weggooit. Deze wegwerpbordjes hebben vaak een groter formaat dan normale wegwerpbordjes zodat je niet bang hoeft te zijn dat je stukje vlees van je bord afschiet of dat er geen ruimte meer over is voor de aardappelsalade of de saus. Er zijn ook leuke bijpassende wegwerpbekers verkrijgbaar.

   Een mooi bijpassend tafelkleed

   Een tafelkleed staat feestelijk en is erg praktisch. Tijdens een barbecue wordt nogal eens geknoeid en dat is helemaal niet erg. Je bent immers samen aan het genieten en gaat je niet druk maken om een gevallen worstje. Met een leuk tafelkleed hoef je niet bang te zijn voor vetvlekken en sausvlekken op de tafel. De tafelkleden zijn extra groot zodat je deze eenvoudig over de tuintafel drapeert en meerdere keren te gebruiken. Haal er na het barbecueën een nat doekje over, berg het tafelkleed op in de keuken en haal deze voor de eerstvolgende barbecue weer tevoorschijn.

   Barbecue versiering kopen voor jouw BBQ feest?

   Feestartikelen Specialist zorgt ervoor dat jij jouw bestelling binnen drie werkdagen in huis hebt als je deze voor 16:00 uur bestelt. Heb je nog vragen? Neem contact op, wij helpen je graag verder zodat jij alles in huis hebt voor een geslaagd BBQ feest.

   News & updates

   Recente artikelen