Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Tim - Vrijdag 22 April 2022

      De 12 leukste kostuums voor een geslaagd verkleedfeest

      Verkleedfeesten, je hebt ze voor verschillende gelegenheden: Carnaval, Halloween, een vrijgezellenfeest of een verjaardagsfeest met thema. Eén ding is zeker: een verkleedfeest is pas echt compleet met een leuk kostuum. Inspiratie nodig? We zetten een aantal leuke thema’s met bijpassende kostuums voor je op een rij!

      Zomers verkleedfeest

      Staat er een verkleedfeest op de planning waarbij het thema iets te maken heeft met tropische sferen? Dan denk je al snel aan palmbomen, zon, flamingo’s en cocktails. Welk kostuum past er goed bij dit thema? De Hawaï outfit natuurlijk!

      Hawaï kostuum

      Trek je slippers maar aan en zet je zonnebril op. Voor de mannen: een kleurrijke bloemen blouse met een bloemenkrans. Voor de vrouwen: een rokje met kleurrijke franjes, kokosnoten als bovenstuk en een bloemenkrans.

      Foute party

      Foute feestjes zijn tegenwoordig erg populair. Tijdens dit verkleedfeest is het de bedoeling dat gasten de gekste, meest foute kleding uit de kast trekken. Waar kun je dan bijvoorbeeld aan denken?

      Neon en felle kleuren

      Bij een fout verkleedfeest geldt: hoe feller de kleuren, hoe beter. Ga voor een zo fel mogelijk kledingstuk en combineer dit met funky prints en glitters. Niks is te gek.

      Hippie kostuum

      Een andere goede optie voor een fout verkleedfeest is een hippie kostuum. Hippie kleding komt in verschillende uitingen maar, een ding staat in ieder geval centraal: vrolijke kleuren en drukke patronen. Denk hierbij aan een lange jurk, een wijde broek of een vrolijke blouse. Een kleurrijke zonnebril en een peace ketting maken dit kostuum helemaal compleet.

      Beroepen & uniformen

      De categorie beroepen & uniformen is altijd een populaire kostuum keuze en dat snappen wij goed! Naast dat je hierbij als duo verkleed kunt gaan, kun je met deze kostuums alle kanten op. Een paar leuke voorbeelden:

      • Dokter en verpleegster
      • Piloot en stewardess
      • Politie en boef
      • Boer en boerin
      • Professor en student
      • Horeca kok en serveerster
      • Brandweerman en brandweervrouw

      Jungle party

      Ben jij gek op dieren en het oerwoud? Dan is een jungle verkleedfeest een superleuk idee. Je kunt niet alleen qua decoratie alle kanten op, maar ook qua kostuums zijn er vele mogelijkheden.

      Safari & padvinder kostuum

      Stap in de wereld van Freek Vonk met een safari kostuum. Een safari-outfit is natuurlijk niet compleet zonder safarihoed en een verrekijker.

      Dieren kostuum

      Er zijn ontzettend veel verschillende dieren te vinden in de jungle en op de savanne. Naast een outfit als padvinder is het ook leuk om verkleed te gaan als jouw favoriete dier. Ga je voor een luipaard, giraffe, papegaai of kameleon? De opties zijn oneindig.

      Verkleedfeest organiseren?

      Organiseer jij binnenkort een thema verkleedfeest? Dan heb je natuurlijk ook bijpassende decoratie nodig! Neem een kijkje in onze webshop voor al jouw feestartikelen!  

      News & updates

      Recente artikelen