Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      David - Woensdag 18 Mei 2022

      De leukste 21 diner thema’s die jouw feestje compleet maken

      Een 21 diner is dé manier om je verjaardag op een chique manier te vieren. Het is gebruikelijk om je gasten – die op een nette, feestelijke manier zijn gekleed – bij je ouders thuis uit te nodigen voor een diner. Het is superleuk om een thema te koppelen aan je 21 diner, zodat dit meteen als leidraad kan dienen. Met deze 3 leuke thema’s kun jij alvast inspiratie opdoen voor jouw 21 diner.

      Tip: 21 diner versiering kopen? Check ons uitgebreide assortiment aan sfeervolle decoratie. 

      Festival

      Ben jij in de zomer jarig? Dan is een festivalthema ideaal! Een 21 diner met een festivalthema vindt natuurlijk plaats in de tuin. Qua decoratie kun je denken aan lange houten tafels met kleurige bloemen en toffe crossback stoelen. Met lichtjes, vlaggenlijnen en lampionnen in de boom creëer jij meteen de juiste sfeer. Om het helemaal af te maken kun je gave borden en wegwijzers plaatsen.

      Bang dat het gaat regenen tijdens je 21 diner? Regel dan een knusse tent, of verplaats het feest naar de schuur. Ook deze ruimtes kun je natuurlijk weer helemaal decoreren in het festivalthema. Oh, en de gasten komen natuurlijk in feestelijke festival outfits: lange (bohemian) jurken, gekleurde broeken of een vrolijke bloemetjes blouse.

      Ibiza dreams

      Ben jij op zoek naar een uniek, chique thema voor je 21 diner? Ga dan voor Ibiza dreams, waarbij de kleur wit centraal staat in de decoratie. Denk aan witte tafels en stoelen met daarover witte lakens en stoelhoezen. De kleur wit is perfect te combineren met groen, oranje of turquoise, in deze kleuren kunnen de gasten dan ook gekleed komen.

      Decoreer het 21 diner feest met dromenvangers of lampionnen en gebruik daarnaast witte lakens om een intieme sfeer te creëren in de ruimte. Het is daarnaast leuk om de stoelen en servet-versiering aan te kleden met kleine witte lintjes. Wil jij nog een echte blikvanger op je feest? Huur dan grote cijfers met lampjes, in het getal 21.

      Herfst

      Een herfst thema voor je 21 diner is mega toepasselijk wanneer jij in het herfstseizoen jarig bent! Waar denk jij aan bij herfst? Een kleurrijk bos met oranje, gele, rode en bruine bladeren? Wat dacht je van pompoenen, eikels en paddenstoelen. Met deze basis decoratie is de sfeer voor een herfstthema meteen compleet, houten tafels doen het daarnaast ook goed bij dit thema. Qua gerechten kun je de ‘herfst’ natuurlijk ook makkelijk verwerken, denk aan pompoensoep, een paddenstoelen- quiche of een dessert met walnoten.

      21 diner organiseren?

      Organiseer jij binnenkort een 21 diner? Dan heb je natuurlijk bijpassende decoratie nodig! Neem een kijkje in onze webshop voor al jouw feestartikelen online

       

      News & updates

      Recente artikelen