Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 22 Juli 2020

   De verjaardag van een kind vieren doe je zo!

   Thema voor het kinderfeestje

   Het is leuk om een thema te geven aan de kinderverjaardag en alle feestartikelen op dit thema aan te laten sluiten. Is jouw kind bijvoorbeeld helemaal gek van Frozen? Kies dan voor Frozen versiering met vlaggetjes, bordjes, bekertjes, servetten en nog veel meer. Ook hebben we geweldige Mickey- en Minnie Mouse versiering, Cars versiering, Star Wars versiering, Vaiana versiering en nog veel meer. Met een leuke aankleding zet je direct de juiste sfeer neer voor de kids.

   Een prachtige verjaardagstaart

   Met een mooie verjaardagstaart is het feest helemaal compleet. Vindt jouw kind het leuk om te bakken? Dan kunnen jullie de taart samen maken zodat je zoon of dochter deze vol trots op het partijtje kan presenteren aan de gasten. Uiteraard kies je voor vrolijke en kleurrijke bordjes die je goed kunt combineren met de rest van de versiering.

   Kinderverjaardag vieren met veel ballonnen

   Ballonnen horen bij een feestje, of je nu 5 wordt of 65. De kinderverjaardag wordt extra feestelijk door veel ballonnen op te hangen. Kies ook voor een paar helium ballonnen die uit zichzelf in de lucht blijven hangen. Vooral de kleintjes vinden dit wonderbaarlijk om te zien! Erg leuk zijn bijvoorbeeld de minions folieballonnen of de folieballonnen van Woezel en Pip.

   Thuis of op locatie kinderverjaardag vieren

   Twijfel je waar je het kinderfeestje wilt geven? Het voordeel van een partijtje dat je thuis organiseert is dat je hierdoor niet te veel geld kwijt bent aan een leuk kinderfeestje. Hapjes en drankjes maak je zelf klaar en haal je gewoon tevoorschijn uit de koelkast op het moment dat de kinderen arriveren. Een nadeel is wel dat je achteraf zelf je huis weer op moet ruimen en schoon moet maken. Ook als je thuis niet veel ruimte hebt kan het prettig zijn om te kiezen voor een externe locatie. In dit geval betaal je vaak een bedrag voor de locatie en/of voor de hapjes en drankjes die je afneemt, maar je hebt zelf nergens meer omkijken naar.

   Versiering nodig voor de verjaardag van je kind? Bestel gelijk online!

   In het uitgebreide assortiment van Feestartikelen Specialist vind je alle denkbare themaversieringen voor een leuk kinderfeest. Bestel jouw versiering voor 16:00 en je hebt deze de volgende dag al in huis! Neem contact met ons op bij vragen of voor advies. Onze medewerkers helpen je graag verder.

   News & updates

   Recente artikelen