Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Angel - Donderdag 24 September 2020

   Disney party organiseren? 5 toffe thema's!

   Mickey Mouse en Minnie Mouse   

   Is jouw zoontje of dochtertje nou helemaal weg van Mickey en/ of Minnie Mouse? Wat is dan leuker dan een Mickey of Minniethema te hebben voor het feestje! De leukste Mickey Mouse versieringen of de mooiste Minnie Mouse versieringen maakt het feest echt compleet. Lekkere hapjes en drankjes dan ben je er helemaal klaar voor. Een kleinigheidje voor als afsluiter in de mooiste Mickey Mouse uitdeelzakjes of Minnie Mouse uitdeelzakjes en alles is geregeld. De uitnodigingen versturen en laat het feest maar beginnen!

   Cars

   Heb jij nou echt een stoere zoon of dochter en vind hij of zij Bliksem McQueen helemaal te gek?! Dan is een Cars thema echt iets voor hun. De stoerste Cars versieringen maken het feestje nog leuker. De tofste uitnodigingen erbij kan je iedereen laten weten dat jouw zoon of dochter het stoerste feestje houdt! Daarnaast de leukste Cars uitdeelzakjes met wat lekkers erin en dan heb je alles wat een feestje nodig heeft. Zo heb jij, maar ook je zoontje of dochtertje het leukste en stoerste verjaardagsfeest!

    

   Prinsessen

   Welk meisje vind het nou niet leuk om een Prinsessen feestje te hebben?! Hierbij kan ze zich verkleden als de mooiste prinses. Al haar vriendinnetjes kunnen zich ook verkleden als prinsessen en de jongens als stoere ridders! Met de allerleukste prinsessenversiering kleed je de feestlocatie mooi aan.  Met te gekke spelletjes en muziek kan het niet mis gaan! Daarnaast leuke films en lekkere dingen om de dag goed en rustig af te sluiten. Dan als iedereen wordt opgehaald n Prinsessen uitdeelzakje met leuke en lekkere snoepjes erin als een klein geschenkje voor de vriendjes en vriendinnetjes.

   Finding Dory     

   Met een Finding Dorythema kan je zoontje of dochtertje een leuk zwemfeestje geven. Een leuke Finding Dory uitnodiging versturen met wat ze gaan doen en wat ze hiervoor nodig hebben is altijd leuk! Als ze na het zwemmen dan thuis komen is het huis helemaal versierd met de gaafste Finding Dory versiering. Wat eten en als een afsluiter de film Finding Dory met wat lekkers erbij! Voor de vriendjes en vriendinnetjes die geweest zijn een leuk Finding Dory uitdeelzakje met snoepjes erin als bedankje.

    

   Star Wars

   Houd jouw zoon of dochter echt van Star Wars? Dan is de Star Wars feestversiering de best keuze voor jou! Een Star Wars uitnodiging versturen met BB-8 erop is toch helemaal fantastisch!? Met waanzinnige spellen kun je hun dag helemaal af maken. Tussendoor een film op zetten van Star Wars natuurlijk. Het eten op de Star Wars borden en het drinken uit een gave Star Wars beker. Na het eten nog een filmpje kijke en dan langzamerhand iedereen weer lekker naar huis met een Star Wars uitdeelzakje met hele lekkere en stoere snoepjes of spulletjes erin!

   Heb je nou niet kunnen vinden wat je zocht? We hebben een hele website vol met hele leuke feestartikelen! Als je nog vragen hebt bel of stuur gerust een chat berichtje want wij beantwoorden ze graag!

    

   News & updates

   Recente artikelen