Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Tim - Vrijdag 18 Maart 2022

   Dit is de leukste piraten versiering voor jouw piraten feestje

   Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw verjaardag in stijl vieren met een stoer piratenfeestje? Wij zijn er om je te helpen! Bij een piratenfeestje hoort natuurlijk de juiste versiering, zodat voor iedereen meteen duidelijk is wat het thema van jouw feestje is. Bij de Feestartikelen Specialist vind je heel veel verschillende soorten versiering voor jouw piraten feestje. Wij zetten alle must-haves voor je op een rij.

   Piratenbekers en -borden

   Bij een feestje horen natuurlijk de juiste hapjes en drankjes. Heb jij al wat bedacht voor jouw piratenfeestje? Je kunt bijvoorbeeld je eigen piraat of piratenboot maken van eierkoeken. Lekker aan de slag met glazuur, strooisels en daarna opeten natuurlijk. Echt uitpakken, dat kan met een halve watermeloen waar je een boot van maakt die je vult met fruit en snoepjes. Hijs de zeilen maar! Op internet staan genoeg voorbeelden. En al die hapjes, die eet je natuurlijk van echte piratenbekers. Net zoals het drinken dat je in bijpassende bekers serveert.

   Ballonnen en slingers als piraten versiering

   De locatie van jouw feestje kun je volledig in het thema versieren met stoere piraten versiering, zoals slingers en ballonnen. Zo is iedereen meteen onder de indruk wanneer ze binnen komen! Hang de slingers kriskras door de ruimte. Je kunt de piratenballonnen zelfs vullen met helium zodat ze je hele feestje lang tegen het plafond aan zweven. Ook heel leuk om mee te spelen!

   Coole attributen voor je piraten feestje

   Heb je al gedacht om een speciaal hoekje te maken waar jij en al je vriendjes en vriendinnetjes de vetste foto’s kunnen maken? Zo leg je alle herinneringen van jouw feestje op een toffe manier vast. Zo’n fotohoek is natuurlijk niet compleet zonder echte piraten attributen, zoals een stoer opblaas piraten zwaard, een zwarte piratenvlag of een set ooglapjes voor iedereen. Je kunt elkaar ook nog schminken met een litteken zodat jullie échte piraten zijn!

   Piraten-piñata

   Tijdens jouw feestje wil je natuurlijk ook een leuk spel of iets anders doen met je vriendjes en vriendinnetjes. Heb je ooit eens gezien hoe een piñata werkt? Dat is een vorm gevuld met kleine cadeautjes of snoepjes, die je ophangt en die je daarna samen met de andere feestgangers kapot kunt slaan tot hij openbreekt. Dan valt er uiteraard van alles uit! Bij de Feestartikelen Specialist vind je een perfecte piraten piñata voor jouw feest. Andere activiteiten die je tijdens jouw feestje kunt doen zijn bijvoorbeeld schat zoeken, touwtrekken of blikgooien.

   Op zoek naar de leukste versiering en nog meer ideeën voor jouw piratenfeestje? Bekijk onze feestartikelen online! Je mag altijd contact met ons opnemen zodat we samen met jou het beste feestje neer kunnen zetten. 

   News & updates

   Recente artikelen