Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Tim - Maandag 19 December 2022

   Dit is hoe je je huis versiert tijdens oud en nieuw

   31 december is een dag die niet zomaar voorbij gaat zonder een onvergetelijke oudejaarsparty. Hartstikke gezellig, maar wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken? Naast de oliebollen, appelflappen en het vuurwerk, mag de oud en nieuw versiering natuurlijk niet ontbreken. In dit blogartikel geven wij een aantal leuke tips om je huis te versieren tijdens oud en nieuw. 

   Ouderwetse jaarwisseling

   Het lijkt erop dat we de jaarwisseling van 2022/2023 weer lekker ouderwets kunnen vieren: zonder corona maatregelen of een vuurwerkverbod. Dubbel feest! Het is alweer 3 jaar geleden dat we met z’n alle samen konden komen, des te meer reden om groots uit te pakken met het oudjaarsfeest. Bij een groot oud en nieuw feest hoort natuurlijk passende versiering, wij helpen je een eindje op weg. 

   Kleuren oud en nieuw versiering

   Voordat je allerlei verschillende oud en nieuw versiering aanschaft, is het slim om stil te staan bij het kleurenschema. Door de kleuren van de versiering op elkaar af te stemmen, creëer je een mooi geheel. Veel mensen kiezen voor het traditionele goud en rood, maar je kunt ook voor meer glitter en glamour gaan met de kleuren zilver en zwart. 

   Kerstversiering 

   Het blijft een lastige kwestie: laat je de kerstboom wel of niet staan met oud en nieuw? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, beide opties zijn goed. Een kerstboom in huis kan als goede versiering dienen, maar wij snappen het ook als je hem liever opbergt. Kies jij voor de laatste optie, dan raden wij wel aan om gebruik te maken van het lichtsnoer. Hiermee kun je namelijk de muur of het plafond op een super leuke, originele manier versieren! 

   Feestartikelen oud en nieuw

   Nu de keuzes over het kleurenthema en de kerstversiering zijn gemaakt, gaan we over tot de daadwerkelijke oud en nieuw versiering. Want wat heb je nu nog nodig om jouw feest compleet te maken? Een aantal dingen die niet mogen ontbreken in jouw woonkamer zijn ballonnen, slingers, glitters en een confetti Popper. Koop deze artikelen los in onze webshop of bestel een compleet oud en nieuw feestpakket zodat je alles in één keer in huis hebt. Oh, en vergeet natuurlijk niet de flikkersterretjes en de champagne wanneer de klok 0.00 uur slaat. 

   Oud en nieuw versiering kopen

   Hopelijk hebben we jou een flinke dosis inspiratie gegeven voor het versieren van jouw huis met oud en nieuw. Via onze webshop kun je oud en nieuw versiering bestellen voor jouw feest. Neem gerust een kijkje in ons assortiment aan feestartikelen.

   News & updates

   Recente artikelen