Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Angel - Vrijdag 11 December 2020

   Een ballonnen Kerstboom maken? Zo doe je dat!

   Wat heb je nodig voor een leuke ballonnen kerstboom?

   Voor een geweldige ballonnen kerstboom heb je verschillende artikelen nodig om jouw kerstboom te creëren. Hieronder heb ik ze voor jou op een rijtje gezet!

   • Ballonpilaar: Deze heb je nodig voor de stevigheid van de kerstboom.
   • Ballonnenpomp: Deze heb je natuurlijk nodig om de ballonnen op te kunnen blazen. Tip: gebruik een elektrische ballonnenpomp er zijn namelijk veel ballonnen die opgeblazen moeten worden.
   • Visdraad: Dit heb je nodig om de ballonnen bij elkaar te houden en de vorm in de boom te geven. Of je kan lijm gebruiken om de ballonnen aan elkaar te bevestigen. Tip: gebruikt glue dots hiermee blijven ze beter en langer op andere ballonnen zitten.
   • Balloon gel: Dit is om de ballonnen stevig en langer mooi te houden.
   • Ballonnen: Natuurlijk in de gewenste kleuren. Tip: voor een extra feestelijk effect adviseren wij mirror of Chrome ballonnen toe te voegen en verschillende kleuren te gebruiken. Je kan natuurlijk ook een ballonnen kerstboom maken in de kleuren groen en bruin met verschillende andere kleuren die je dan gebruikt als kerstballen. Net zoals  je in een traditionele kerstboom terugziet.

   Hoe zet je de ballonnen kerstboom in elkaar?

   Een ballonnen kerstboom in elkaar zetten vergt wat tijd en ook geduld. In het begin moet je even zoeken naar de juiste manier maar als je je draai hebt gevonden dan gaat het makkelijker. Ook is het handig om een paar extra handen te hebben die je helpen met de boom! Hieronder vertel ik je in grote lijnen hoe je een ballonnen kerstboom in elkaar zet.

   1. Zet de ballonpilaar in elkaar. Bij de ballonpilaar zit een beschrijving inbegrepen waarop wordt uitgelegd hoe je de ballonpilaar in elkaar zet.
   2. Blaas de ballonnen in diverse formaten op voor een speels effect en om de vorm van een kerstboom te creëren.
   3. Zorg ervoor dat de ballonnen op de pilaar tot aan de bovenkant van de ballonpilaar komt. Hiermee maak je een slinger van ballonnen en heb je het begin gemaakt.

   1. Om de kerstboom stabiel en rechtop te houden, moet de ballonpilaar in het midden van de ballonnenslinger komen. Draai of vouw de ballonnen er voorzichtig omheen.
   2. Maak trosjes van 2/3 ballonnen. Bevestig deze aan de ballonnen die om de pilaar heen zitten met een draad. Wij adviseren visdraad, deze is namelijk doorzichtig maar ook stevig. Wel is het handig om op te passen met het strak trekken van de ballonnen omdat als je te hard trekt je misschien ballonnen kan laten knappen. Ook kan je ze aan de pilaar zelf vast maken. Aan de onderkant van de kerstboom komen uiteraard meer trosjes dan aan de bovenkant om de vorm van de kerstboom te creëren.
   3. Vul de gaten in de kerstboom op met de kleinere ballonnen door gebruik te maken van (vis)draad of lijm. Wij adviseren de glue dots omdat je dan zelf de plek kan kiezen en zeker weet dat ze daar blijven zitten.

   Op ons Instagram account kan je verschillende foto’s en video’s vinden die meer duidelijkheid geven over het maken van de ballonnen kerstboom. 

   Als je nog verdere vragen hebt of nog meer informatie wilt neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het vinden van de leukst feestartikelen! Wij zijn te bereiken via de live chat op onze website, via bellen, via WhatsApp en via de mail.

    

   News & updates

   Recente artikelen