Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Vrijdag 1 Mei 2020

   Een feest geven ondanks de coronacrisis? Dit zijn de mogelijkheden;

   Het wordt in deze onzekere tijd afgeraden om een je verjaardag te vieren of de geboorte van een kindje te vieren. Dit zijn juist momenten die je samen met je vrienden en familie wilt vieren en wij begrijpen dat dit een ontzettend grote teleurstelling is. Daarom hebben wij voor jullie een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet om deze feestelijke momenten toch te kunnen vieren!

   Je verjaardag online vieren

   Je verjaardag moet natuurlijk gevierd worden. Of het nu om je eigen verjaardag gaat of om de verjaardag van je kind. Een verjaardag is natuurlijk altijd een feestje waard! Vooral voor de kinderen is het lastig dat ze nu hun verjaardag niet kunnen vieren. Wij zouden Feestartikelen Specialist niet zijn als we hier geen leuke ideeën voor verzinnen! Wij hebben een aantal super toffe ideeën voor je op een rijtje gezet om een verjaardag toch onvergetelijk te maken!

   Vier je verjaardag via videochat!

   In 2020 beschikken we tegenwoordig allemaal over wifi en een camera. Of dit nu via je telefoon of laptop is, we hebben bijna allemaal de mogelijkheid om beeld te bellen met onze vrienden, familie en geliefden. Maak hier dan ook gebruik van! Wij hebben een supertof online feestpakket voor je samengesteld waardoor je er alsnog een super leuk feestje van kan maken! In dit feestpakket zitten alle producten die jij nodig hebt voor het leukste online feestje!

   Kinderfeestje op afstand

   Voor de kinderen snappen we dat misschien alleen videobellen niet voldoende is om hun verjaardag te vieren. Hiervoor hebben we ook een super leuk idee! Heb je een voortuin? Zet dan een grote tuintafel neer en versier deze helemaal naar wens! Zo kunnen vriendjes en vriendinnetjes langs de tafel lopen, een cadeautje neerleggen en bijvoorbeeld een lekkere traktatie meenemen! Bespreek dit van te voren wel goed met de ouders van de andere kindjes natuurlijk! Stuur een paar dagen van te voren een leuk feesthoedje en een uitnodiging en vertel niks tegen de jarige Job of Jet. Gegarandeerd dat ze super verrast zullen zijn op hun verjaardag!

   Een online gender reveal feestje

   Plan een afspraak in met alle mensen waarmee je dit speciale moment wilt delen! Wel online natuurlijk. Dit kun je doen via Skype of bijvoorbeeld Google Meets. Tegenwoordig kun je ook met Whatsapp met 8 mensen tegelijk videobellen. Bij ons kun je super leuke feestpakketten bestellen die bedoelt zijn voor een online gender reveal feestje! Deze zijn beschikbaar in een meisjes en jongens versie!

   Een online kraamfeest geven

   Als jullie wondertje is geboren wil je dit natuurlijk het liefst aan de hele wereld laten zien! Dat snappen wij. Daarom hebben wij ook voor deze gelegenheid een online feestpakket samen gesteld voor zowel een dochter als een zoontje. Natuurlijk is het ook hartstikke leuk om jullie kindje in het echt te komen bekijken. Daar hebben wij de volgende oplossing voor: zet een tafel in de tuin versierd met leuke versieringen en hang een leuke raamvlag op met de mededeling dat jullie kindje is geboren. Zet op de tafel een lekkere versiering klaar zodat iedereen die een bezoekje brengt iets lekkers mee kan nemen en door het raam even naar jullie wondertje kan gluren. Daarnaast is de tafel handig zodat de bezoekers hier een kraamcadeau achter kunnen laten!

   Heb jij zelf onlangs een online feestje gegeven of heb je nog leuke suggesties die wij toe kunnen voegen aan dit artikel? Laat het ons dan weten! Wij hopen dat jullie allemaal kunnen genieten van de feestelijke momenten in deze tijd! Heb je nog vragen? Stel deze dan gerust! Wij zijn te bereiken per e-mail, Whatsapp, telefonisch en door middel van de live chat op onze website. We helpen je graag verder en proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn! Tot snel bij Feestartikelen Specialist!

   News & updates

   Recente artikelen