Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Donderdag 17 December 2020

   Oud & Nieuw feest organiseren? 4 tips

   Verstuur een feestelijke uitnodiging

   Ook voor een kleine bijeenkomst is het leuk om jouw bezoekers officieel uit te nodigen. Maak zelf een uitnodiging of kies een ontwerp uit in dezelfde stijl als jouw minifeestje. Dus zorg je voor gouden decoratie, laat dan gouden elementen terugkomen op de kaart. Een leuke extra is om een dresscode te vermelden, zoals bling bling, chic of juist proud to be fout.

    

   Zorg voor sfeervolle aankleding

   Zoals eerder genoemd is het een aanrader om uitnodiging en aankleding op elkaar af te stemmen. Voorzie je uitnodiging bijvoorbeeld van gouden sterretjes als je je huis versiert met gouden ballonnen, en schenk champagne in glazen met een gouden randje. Super classy! De kans is groot dat je nog kerstversiering en lichtjes hebt hangen, dus maak daar vooral gebruik van. Wat ook bijdraagt aan de sfeer, is gezellige muziek op de achtergrond. Speel ABBA’s klassieker ‘Happy New Year’ of luister samen naar de laatste nummers van de Top2000.

    

   Doe je inkopen voor Oud & Nieuw op tijd

   Het is altijd verstandig om rond de feestdagen op tijd boodschappen te doen, maar dit jaar is het extra belangrijk om te voorkomen dat grote menigten samendrommen. Ga dus niet op het laatste moment naar de winkels om oliebollen en appelbeignets of -flappen te kopen, maar haal ze al eerder in huis of laat ze bezorgen door een lokale onderneming. Zorg naast zoete lekkernijen ook voor hartige hapjes zoals toastjes, kaasjes, nootjes en chips, bladerdeeghapjes of prikkertjes met garnalen, kip of groenten. En vergeet de champagne en andere drankjes niet!

   Creëer voldoende ruimte

   Zorg dat je gasten genoeg afstand kunnen houden. Dit zal sowieso eenvoudiger zijn met het kleine groepje dat volgens de maatregelen is toegestaan, maar je kunt ook wat in je interieur schuiven om de afstand te waarborgen. De afstand op smaakvolle wijze markeren doe je met mooie decoraties. Maak tevens de rest van het Oud & Nieuw-feest coronaproof door bijvoorbeeld ieder een eigen bordje met snacks te geven en door de drankglazen te voorzien van namen.

   Meer informatie over versieringen? Neem gerust contact met ons op via 06 15 68 70 48 of [email protected].

   News & updates

   Recente artikelen