Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 29 April 2020

   Een origineel kinderfeestje voor thuis organiseren doe je zo

   Van uit naar thuis

   Alles dat je ergens anders kunt doen, kun je ook thuis. Oké, misschien is het niet helemaal zo zwart-wit, want voor sommige activiteiten heb je misschien veel rekwisieten nodig. Maar eerlijk is eerlijk: je kunt echt heel veel thuis doen. Denk groots en vraag aan jouw kind wat hij of zij graag wil doen op zijn of haar feestje. Alles kan, alles mag. En kijk dan wat de mogelijkheden zijn die jij thuis hebt. Een kinderfeestje thuis organiseren levert dezelfde feestvreugde op voor de kids. Maar thuis voelt natuurlijk wel als thuis. Ga daarom voor een themafeestje, om zo het huis om te toveren tot iets speciaals met leuke feestartikelen. Er is piraten versiering en prinsessen versiering: jouw huis omtoveren tot een ander paradijs kan in een handomdraai.

   Ga tijdens het kinderfeestje iets maken

   Het is leuk om de kinderen bezig te houden. Daarom kun je iemand inhuren die de kinderen iets kan leren. Denk aan graffiti spuiten of kleien. Meestal heeft degene die je inhuurt wel alle materialen, dat scheelt jou weer een tripje naar de winkel. Je kunt dit ook altijd mooi linken aan het thema van het feestje. Heb je dino versiering? Klei een dinosaurus. Heb je overal zeemeermin versiering door het huis hangen voor het feestje van je dochtertje? Ga met de groep mooie zeemeerminnen tekenen. Spreek dit van tevoren wel af met degene die je inhuurt, zodat hij ook echt de kinderen dit kan leren. Het leuke aan dit ideetje is het feit dat de kinderen na afloop een aandenken hebben. Dat is nog eens een origineel verjaardagsfeestje.

   Organiseer een discofeestje thuis

   Iedereen houdt van dansen. Jij en jouw kinderen. Dus waarom niet thuis? Zet de stoelen aan de kant, prachtige gouden vlaggetjess en gouden ballonnen op voor een glimmend en feestelijk effect. Bang voor geluidsoverlast zorgen bij de buren als je die stereotoren op volume maximaal zet? Ga voor een silentdisco. Dit is niet alleen een origineel kinderfeestje thuis, want geef toe: stiekem vind jij dit ook super leuk! Zorg voor een paar discolampen en doe de gordijnen dicht. Deze disco kun je ook gewoon in de middag doen.

   Meer ideeën voor een origineel verjaardagsfeestje nodig? Neem contact op

   Hulp of advies nodig? Geen probleem. Als je contact met ons opneemt dan helpen wij jou met tips en ideeën voor een kinderfeestje thuis organiseren.

   News & updates

   Recente artikelen