Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 16 September 2020

   Een surprise feestje organiseren: 3 tips

   Surprise feestje organiseren? Zo pak je dat aan

   Iemand verrassen met een surprise feestje is één van de leukste dingen die er is. De stiekeme voorbereiding, het moment van de surprise, het blije feestvarken en natuurlijk het feestje dat daarop volgt: stuk voor stuk geweldige aspecten van een surpriseparty. Dat is, tenminste, als je het goed doet. Niemand wil natuurlijk verantwoordelijk zijn voor een slechte organisatie van een surprise feestje. Om je dus op weg te helpen met de stiekeme voorbereiding van jouw geweldige surprise feestje geven we je hieronder een aantal tips.

    

   Een surpriseparty organiseren? Begin op tijd!

   Je zou het misschien niet zeggen, maar bij het organiseren van een surpriseparty komt veel kijken. Afhankelijk van hoe groot je het wilt vieren, moet er veel geregeld worden. Eten, drinken, een locatie, feestversiering: het moet er allemaal op tijd zijn om te zorgen dat je een geweldig surprise feestje hebt. Daarnaast is het natuurlijk ook heel belangrijk om op tijd je gasten te laten weten wanneer je het surprise feestje wilt geven, zodat je er zeker van bent dat zij er allemaal bij kunnen zijn.

    

   Vergeet het feestvarken niet!

   Het lijkt bijna te logisch om te moeten benoemen, maar toch is dit iets wat vaak wordt vergeten. Zorg dat het feestvarken op zijn of haar eigen surprise feestje kan komen! Het feestvarken weet uiteraard niet dat het feestje gegeven gaat worden, dus het zou zomaar kunnen dat hij of zij iets anders plant op het tijdstip van de surpriseparty. Daarom is het bij het organiseren van een surprise feestje goed om ‘neppe’ plannen te maken met het feestvarken. Zeg dat je samen naar de film, uiteten of shoppen gaat. Zo weet je zeker dat hij of zij vrij is op het tijdstip van het feest.

    

   Kies een leuk thema!

   Je kunt een surprise feestje nog nét wat specialer maken door er een bijzonder thema aan te geven. Het thema voor een surprise feestje kan van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan Amerikaans, Hawaii, disco, superhelden of piraten. Bestel feestversiering die past bij dit thema en vraag je gasten een outfit te kiezen die erbij past. Uiteraard is het bij het kiezen van het thema belangrijk om te bedenken wie het feestvarken precies is en waar hij of zij van houdt. Zo weet je zeker dat het thema van de surpriseparty jouw feestje nóg specialer maakt. Succes gegarandeerd.

    

   Bestel de versiering voor jouw surprise feestje online!

   Feestartikelen Specialist heeft een ruim aanbod aan themaversiering en feestversiering in huis voor een geweldige surpriseparty. Als je voor 16:00 bestelt, heb je jouw versiering de volgende dag zelfs al in huis! Perfect voor degenen die per ongeluk tóch iets te laat zijn begonnen met plannen ;). Heb je nog vragen of ben je op zoek naar advies? Neem dan vooral even contact met ons op. 

    

   News & updates

   Recente artikelen