Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Tim Leijs - Maandag 20 September 2021

   Eerste verjaardag organiseren: 5 tips om er een succes van te maken

   Verjaardagen zijn speciale dagen, maar al helemaal als het een eerste verjaardag is! Een eerste verjaardag organiseren kan een beetje spannend zijn. Ondanks dat de jarige zelf nog heel jong is en waarschijnlijk weinig eigen herinneringen aan de dag zal hebben, wil je er een mooie dag van maken. Zeker wanneer je hem vastlegt is het leuk om hierop terug te kunnen kijken! Wij geven een aantal tips waarmee je van deze eerste dag een mooie herinnering kunt maken. 1 jaar versiering kopen? Ook daarvoor ben je bij Feestartikelen Specialist aan het juiste adres? 

   Tastbare herinneringen

   Je kind zal zichzelf weinig kunnen herinneren van deze dag, maar wat is het leuk als je een paar jaar later, of zelfs als je kind 18 jaar wordt, leuke herinneringen op foto en video kunt delen met elkaar. Zorg dus op de verjaardag zelf voor leuke foto’s met alle gasten en een filmpje wanneer het eerste stukje taart door de jarige gegeten wordt. Dat kan natuurlijk met je telefoon, maar je kunt ook foto’s maken met een polaroidcamera zodat ze meteen tastbaar zijn. Op die manier kunnen ook de gasten meteen een foto mee naar huis nemen!

   De versiering 

   Wanneer je uitpakt met decoratie, kun je rekenen op verwonderde blikken en grote ogen. Tover de feestlocatie om tot de lievelingswereld van jouw baby. Kies bijvoorbeeld voor woezel en pip versiering, een prinsessenthema of het bumba-circus. 

   Het juiste tijdstip 

   Je baby moet natuurlijk kunnen genieten van de festiviteiten, en dat gaat het beste wanneer hij goed is uitgerust. Bij voorkeur vindt een eerste verjaardag dus plaats na het middagdutje van je baby of een ander tijdstip waarop je kindje nog fit is. Houd ook rekening met de lengte van het feest: hoe langer het duurt, hoe vermoeider je kindje zal worden. 

   Zorg voor fijn vertier voor de allerkleinsten 

   Jouw kindje is waarschijnlijk niet de enige baby die aanwezig is. Zorg voor leuke spelletjes voor alle kids, zodat ze heerlijk met elkaar aan de slag kunnen. Belangrijk hierbij is dat de spelletjes op hun leeftijd zijn afgestemd en dat ze ook geschikt zijn voor de allerkleinsten. 

   Maak de dag compleet met een heerlijke verjaardagstaart 

   Door een grappige verjaardagstaart uit te zoeken maak je het verjaardagsfeest compleet. Je baby zal geen behoefte hebben aan ingewikkelde smaken, maar spelen met de vorm of de decoratie van de taart zal zeker een succes zijn! 

   Ben je op zoek naar de juiste feestartikelen voor de eerste verjaardag van jouw baby, of tips om er een geweldige dag van te maken? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag! 

   News & updates

   Recente artikelen