Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Dinsdag 22 Januari 2019

   Feestartikelen kopen? De 3 leukste must-have feestversieringen op een rij

   1. Ballonnen

   Wat is nou een feestje zonder ballonnen? Iedereen met kinderen weet het antwoord: dat is geen feestje. Elk jaar is het vaste prik in veel gezinnen om ballonnen met de leeftijd van de jarige op te hangen. Je hebt cijfer ballonnen nodig als je kind een jaartje ouder wordt. Met letter ballonnen kun je de versiering nog persoonlijker maken. Er bestaan tegenwoordig ook ballonnen met confetti erin om de feestvreugde nog een beetje te verhogen. Heb je geen zin om zelf in ademnood te raken, investeer dan in een helium tank. Daarmee blaas je veel ballonnen in korte tijd op en zorg je dat je zelf voldoende energie hebt om het feestje in goede banen te leiden.

   2. Slingers

   Natuurlijk mogen mooie slingers ook niet ontbreken als er iets te vieren is. Koop leuke verjaardag slingers met de leeftijd van de jarige erop of schaf mooie gekleurde slingers aan die je voor meerdere gelegenheden kunt gebruiken. Dat kunnen de traditionele, bontgekleurde vlaggetjes zijn, maar die kun je tegenwoordig ook in effen kleuren kopen. Past het gelijk leuk bij je interieur en als je een themafeest organiseert is het wel zo leuk om de slingers dan in dezelfde kleurstijl te houden.

   3. Tafelkleden

   Als al je gasten aan tafel gaan, wil je ze nog steeds in feeststemming houden. Dat kan door leuke tafelkleden op tafel te leggen. Daarmee hou je de feestvreugde hoog en zorg je voor een feestelijke aankleding, maar het is voor jezelf natuurlijk ook wel erg makkelijk dat je na het feest alles gemakkelijk op kunt ruimen. Als je ook gebruik maakt van wegwerpborden, plastic bekers en plastic bestek, hoef je de tafelkleden alleen maar in elkaar te vouwen en in de prullenbak te stoppen. Dat bespaart je een hoop afwas en schoonmaakwerk.

   Je ziet het, een feestje organiseren is hartstikke leuk, maar het is wel handig even na te denken over de aankleding. Hopelijk helpen bovenstaande drie tips je. Heb je nog vragen of wil je meer weten, neem dan contact op, we vertellen je graag meer.

   News & updates

   Recente artikelen