Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Tim - Vrijdag 24 Februari 2023

   Geslacht onthullen met een ballon? Dit is wat je moet weten!

   Speciale gender reveal ballonnen

   Het onthullen van het geslacht van je baby met een ballon is helemaal niet moeilijk. Bij Feestartikelen Specialist koop je namelijk heel eenvoudig een speciale gender reveal ballon. Zo’n ballon is aan de buitenkant zwart, maar wordt gevuld met gekleurde confetti. Op het belangrijke moment prikken jij en je partner de ballon kapot en worden je overladen met roze of blauwe confetti. Zo is het meteen voor iedereen duidelijk of jullie een jongen of een meisje in het gezin mogen verwelkomen. 

   Kies de ballon die jullie het mooiste vinden

   Alle gender reveal ballonnen werken op dezelfde manier, maar dat betekent niet dat ze er ook allemaal hetzelfde uitzien. Alle gender reveal ballonnen zijn zwart en hebben een leuke tekst. Je kiest bijvoorbeeld uit de tekst ‘What do you think? Blue or pink?’ of ‘Boy or girl?’. Kies de ballon die jullie het meeste aanspreekt. 

   Maak er een compleet feest van

   De gender reveal ballon is op jouw gender reveal party het echte hoogtepunt, maar dat betekent natuurlijk niet dat dit de enige versiering is. Om het geheel extra aan te kleden kun je ook nog andere ballonnen kopen. Versier de ruimte waar het feestje is met een mix van blauwe en roze ballonnen. Ook mooie vlaggenlijnen en bijvoorbeeld de letters BABY in het goud of zilver staan geweldig op zo’n gender reveal party. 

   Op een andere manier het geslacht onthullen

   Vinden jullie een gender reveal ballon niet helemaal bij jullie passen, maar willen jullie wel een gender reveal met ballonnen? Kies dan voor roze of blauwe ballonnen en vul deze met helium. Stop ze vervolgens in een grote kartonnen doos en maak ze met touwtjes aan de onderkant van de doos vast. Op het belangrijke moment maken jullie de doos open, waardoor de roze of blauwe ballonnen omhoog vliegen. Zo heb je ook een geweldige manier om het geslacht te onthullen met ballonnen.

   Heb je nog vragen over ons assortiment of kun je de ballon die je zoekt niet vinden? Neem dan contact met ons op. We denken graag mee op het gebied van feestartikelen, zodat jullie een onvergetelijke gender reveal party geven.

   News & updates

   Recente artikelen