Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Angel - Vrijdag 16 Oktober 2020

   Halloween komt er weer aan! top 7 ideeёn voor een super Halloween feestje

   Spookachtige vlaggenlijnen

   Een Halloween feest heeft natuurlijk super leuke maar ook griezelige  Halloween versiering nodig. Dus ook een vlaggenlijn. Hier bij kan je dan denken aan een spoken vlaggenlijn of juist een vlaggenlijn met pompoenen erop. Ook kunnen de kinderen zelf hun eigen vlaggenlijn knutselen. Hoe leuk is dat om hun eigen creaties te zien!

   Halloween kleding

   Bij de Halloween outfits horen natuurlijk ook super leuke accessoires! Kinderen willen natuurlijk elk jaar er zo eng mogelijk uit te zien zodat ze zoveel mogelijk snoepjes kunnen verzamelen. Bij accessoires kun je bijvoorbeeld denken aan leuke legging om jouw outfit compleet te maken. We hebben deze beschikbaar in diverse kleuren en met allerlei verschillende motieven. Zo is er altijd wel één legging die past bij jouw kostuum! Of je nu verkleed gaat als een engeltje met witte vleugels of als een duiveltje met rode vleugels.

   Halloween Speurtocht

   Wil je een Halloween feestje vieren met kinderen? Organiseer dan met een aantal ouders uit de buurt een griezelige speurtocht in de buurt. Laat de kinderen typische Halloween dingen als spoken, heksen en pompoenen zoeken en beloon ze met lekker snoep! 

   Griezelige Halloween ballonnen

   De ballonnen zijn ook bij een Halloween feestje, maar dan natuurlijk wel in het juiste thema! Denk bijvoorbeeld aan oranje ballonnen of zwarte ballonnen, Halloween ballonnen met pompoenen, Halloween ballonnen met een spinnenweb erop of juist een combinatie van alles? Niet is te gek! Met de ballonnen kan je dan allerlei leuke spelletjes spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van zoek de confetti? Hierbij doe je in één van de ballonnen confetti en laat je de kinderen met een spelt een ballon kiezen en degene die de ballon met confetti vindt en prikt krijgt een prijs.

   Halloween tafeldecoratie

   Ook tafeldecoratie kan natuurlijk niet ontbreken bij een Halloween feestje. De tafeldecoratie in hetzelfde thema is natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Bij Feestartikelen Specialist hebben wij ook alloween tafeldecoratie. Dit thema is Halloween heks en hiervan hebben we bordjes, bekertjes, servetten en een tafelloper. De decoraties zijn in het zwart met gouden heksen erop. De tafeldecoratie is natuurlijk super handig en ziet er daarbij ook nog eens hartstikke leuk uit!

   Real-life misdaadspel

   Je bent vast wel bekend met misdaadspellen als Cluedo. Bij deze misdaadspellen is er een misdaad gepleegd, vaak een moord, en er zijn verschillende verdachten. Het is daarom aan jou de taak om er, met behulp van hints en hulpmiddelen, achter te komen wie de moordenaar is.

   Zo’n misdaadspel hoeft natuurlijk niet alleen als bordspel gespeeld te worden, maar kan juist ook heel goed als real-life spel voor Halloween. Een goed idee voor een Halloween feestje, dus. Zorg dat je een goed moordplot uitwerkt met hints en hulpmiddelen, verdeel je gasten in teams en laat ze samen op zoek gaan naar de moordenaar. Griezelig plezier gegarandeerd!

   Halloween pompoenen snijden

   Als je aan Halloween denkt dan denk je gelijk aan pompoen snijden. Dit is leuk om te doen voor de kinderen en super leuk voor de ouders om te zien wat hun kind heeft gemaakt. Bij het pompoen snijden is het wel altijd handig dat er een volwassene bij is om te helpen waar nodig. Je hebt voor het pompoen snijden een aantal dingen nodig zoals een pompoen, een mesje, een lepel, een stift, een sjabloon of voorbeeld van het Halloweenfiguur dat je wilt uitsnijden. Plaats vervolgens een waxinelichtje in de pompoen en klaar is de creatie!  Op internet zijn veel voorbeelden van figuren die je kunt uitsnijden maar ook uitleg hoe je dit het beste kan doen.  

   Zo, nu heb je genoeg ideeën om een griezelig Halloween feestje te geven. Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

   News & updates

   Recente artikelen