Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Woensdag 22 Januari 2020

      Het is bijna Valentijnsdag, haal je versiering snel in huis!

      1. Valentijnsdag ballonnen

      Een ontbijtje op bed, versgeperst sapje erbij, een schattig bloemetje in een vaasje én… een gigantische Valentijnsdag ballon. Wat zal jouw partner verrast zijn! Zeker als hij of zij daarna in de woonkamer komt en nog veel meer mooie hartjes ballonnen en versieringen ziet hangen. Door de ballonnen te vullen met helium blijven deze mooi hangen. Je kunt een klein flesje helium bijbestellen waardoor je de ballonnen zelf kunt vullen. Uiteraard kun je ook gewoon ballonnen bestellen die je zelf op moet blazen.

      2. Slingers voor Valentijnsdag

      Met slingers maak je van iedere dag een feest, maar zeker van deze Valentijnsdag. Hang de Valentijnsdag slingers op in de woonkamer of versier de slaapkamer om je geliefde te verrassen. Je hebt de keuze uit slingers in vele formaten, kleuren en lengtes waardoor je altijd wel een slinger vindt die je makkelijk op kunt hangen. Ga bijvoorbeeld voor roze en rode honeycomb slingers in de vorm van een hart.

      3. Valentijnsdag tafel decoratie

      Gaan jullie met Valentijnsdag romantisch dineren? Dan is het leuk om de tafel helemaal in stijl aan te kleden. Met de bordjes, bekertjes, servetten en tafelkleden met Valentijnsdag print ben je zo klaar en kun je snel verder met het koken van een heerlijke maaltijd. Liefde gaat immers door de maag! Om het nog sfeervoller te maken zet je een aantal romantische kaarsen neer zodat jullie kunnen dineren bij kaarslicht. Ook leuk: versier de tafel met luxe rode of zilveren (nep) rozenblaadjes of zet een mooi boeket met de favoriete bloemen van je geliefde neer. Het diner is ook een goed moment om je Valentijnsdag cadeau te geven.

      Meer weten over Valentijnsdag versiering? Neem contact op

      Wil jij meer weten over de Valentijnsdag versiering van de nummer 1 in feestartikelen of heb je andere vragen? Je kunt altijd contact opnemen met de Feestartikelen Specialist. Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij de allermooiste Valentijnsdag beleeft. Jouw bestelling wordt gratis thuisbezorgd vanaf €50,- en het is ook mogelijk om te kiezen voor avondlevering of een afhaalpunt.

      News & updates

      Recente artikelen