Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Ilse - Donderdag 22 Juni 2023

   Housewarming feest organiseren? Gebruik deze 3 tips!

   Ben je verhuisd? Dan kun je binnenkort een leuk housewarming feest organiseren. Samen met vrienden en familie vieren dat je een fijn nieuw huis hebt, is altijd een geweldig idee. Maar hoe kun je een onvergetelijk housewarming feest organiseren? Met deze 3 tips wordt het zeker een geslaagde middag of avond.

    

   Tip 1: Maak je huis extra feestelijk

   Een housewarming is bedoeld om je verhuizing te vieren en je nieuwe huis te laten zien aan alle genodigden. De uitstraling van je huis is daarom op zo’n feestje extra belangrijk. Maak je huis gezellig met bijvoorbeeld een mooie bos bloemen op de kast en gezellige kaarsjes op tafel. Maar ook feestversieringmag natuurlijk niet ontbreken. Kies een kleurthema en bestel je versiering eenvoudig online. Zo haal je zonder stress alle versiering in huis.

    

   Tip 2: Welkomstdrankjes en andere catering

   Een feest, en dus ook een housewarming, is niet compleet zonder hapjes en drankjes. Tijdens de housewarming is het leuk om alle gasten te verwelkomen met een kleurrijk welkomstdrankje. Serveer bijvoorbeeld je favoriete cocktail of mocktail. Zet voor alle gasten zo’n drankje klaar, zodat je ze er bij binnenkomst eentje kunt geven. Denk ook na over de andere hapjes en drankjes. Is het mooi weer en heb je een tuin bij je nieuwe huis? Dan is een barbecue een geweldig idee. Maar het kan ook leuk zijn om een buffet met allemaal kleine hapjes te maken. Wil je helemaal in het verhuisthema blijven? Serveer dan bijvoorbeeld ‘huisjes’ van een blokje kaas met een driehoekje van komkommer, kies koekjes in de vorm van een huisje of zet snoepsleutels neer.

    

   Tip 3: Denk goed na over je gastenlijst

   Begin bij het organiseren van je housewarming feestje op tijd met het maken van de gastenlijst. Bedenk hoeveel gasten er comfortabel in jouw huis passen. En denk ook na over het uitnodigen van je nieuwe buren. Zo kun je hen meteen leren kennen en hoef je ook niet bang te zijn dat ze komen klagen over geluidsoverlast. Een leuk feestje geven is natuurlijk de ideale manier om je nieuwe buurt kennis te laten maken met jou of jullie.

    

   Hulp nodig met het kiezen van de juiste versiering?

   Wil jij je huis versieren voor het housewarming feestje, maar weet je niet welke versiering je moet kiezen? Of heb je vragen over onze verschillende feestproducten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder, zodat jij er een geweldig feest van kunt maken.

    

   News & updates

   Recente artikelen