Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 17 Maart 2021

   Jouw huis versieren voor Pasen? Dat doe je zo! | Feestartikelen Specialist

   Zo versier jij je huis voor Pasen!

   Hoe beleef jij de Paasdagen? Pasen is voor veel mensen een echt gezinsfeest. Deze dagen staan in het teken van samen zijn, eieren zoeken en lekker eten met het gezin. Corona of niet: Pasen met vieren met jouw gezin kan doorgaan! Het is een goede reden om dit jaar eens extra uit te pakken en je huis gezellig te maken met leuke versiering. In dit artikelen delen wij een aantal leuke ideeën ter inspiratie. Zo versier jij je huis gezellig voor Pasen!

    

   1. Een lentefeest met vrolijke kleuren

   Pasen is een echt lentefeest. Waar het weer in maart nog alle kanten op kan gaan, worden de dagen vanaf april steeds warmer en zonniger. In het Christelijk geloof wordt gevierd dat Jezus is opgestaan uit de dood. Voor sommigen staat het lentefeest daarnaast symbool voor de ontwikkeling van het kind. Hoe je het ook viert: bij de lente horen vrolijke kleuren zoals geel en groen. Neem eens een kijkje in ons assortiment lentefeest versiering! Je kunt deze artikelen heel goed gebruiken voor een vrolijk Paasfeest.

   2. Pasen vieren in de achtertuin

   Er is niets heerlijker dan Pasen vieren in de achtertuin. De jongste kinderen zoeken eieren en de rest van het gezin komt samen voor een heerlijke brunch in het zonnetje. Als de Paasdag overgaat in een warme lenteavond blijven jullie lekker lang buiten zitten. Het is in dit geval ook leuk om de tuin te versieren voor Pasen. Je kunt bijvoorbeeld lampionnen kopen en deze rond de tuintafel hangen. Zo creëer je in een handomdraai ook buiten een heerlijke Paassfeer!

   3. Je huis versieren voor Pasen met slingers

   Slingers zijn een eenvoudige manier om snel sfeer te creëren in huis. Wie zegt dat slingers alleen geschikt zijn voor een verjaardag? Zeker als jij met Pasen veel tijd doorbrengt aan tafel, is het leuk om je huis te versieren met slingers. In welke mood je ook bent: wij hebben voor ieder Paasfeest een mooie kleur versiering. Groen, geel, roze of toch zilver of goud? Om je huis met Pasen te versieren hoef je de deur niet uit: alle versiering bestel je gemakkelijk in onze online feestwinkel.

   Vind je het moeilijk een keuze te maken uit ons ruime assortiment van feestartikelen? Vraag ons om hulp in de chat of neem vrijblijvend contact op door een berichtje achter te laten via het contactformulier. Wij hebben altijd een passend idee voor jouw partij!

   News & updates

   Recente artikelen