Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Vrijdag 22 Januari 2021

   Jouw Valentijn verrassen? 3 tips

   Het afgelopen jaar is voor veel mensen een moeilijke tijd geweest. Voor vrijgezellen waren er minder kansen om de ware te ontmoeten en geliefden die thuis juist meer tijd met elkaar doorbrachten vonden dit niet altijd makkelijk. Heb jij dit jaar een Valentijn? Dan mag je dit best eens uitgebreid vieren! Hoewel traditionele romantische uitjes, zoals een etentje of naar de bioscoop, dit jaar niet door kunnen gaan, hoef je Valentijn zeker niet over te slaan. Geef jouw Valentijn een bijzonder cadeau of verras hem of haar met één van deze 3 originele tips!

   1. Zo kun je jouw Valentijn thuis versieren

   Je kunt door de coronacrisis dit jaar de deur niet uit voor een leuke activiteit, dus moet je jouw Valentijn thuis versieren. Wat dacht je ervan om hem of haar uit te nodigen voor een kopje koffie of diner, of gezellig cocktails te drinken bij jou thuis? Door de woonkamer of keuken aan te kleden met deze rode versiering zorg je direct voor een verrassing en een feestelijke sfeer. Door een leuk cadeautje te kopen of een mooi gedicht te schrijven zorg jij voor een geslaagde Valentijns date bij jou thuis. Als je hem of haar hiermee niet kunt versieren… dan weten wij het ook niet meer!

   2. Maak een romantische avondwandeling

   Het maken van een avondwandeling is het enige uitje buiten de deur dat nog door kan gaan. Laat het nu net super romantisch zijn om dit met degene op wie je verliefd bent te doen! Kies een mooie route uit en neem een flesje wijn of een thermoskan met koffie en iets lekkers mee om jouw Valentijn mee te verrassen. Wil jij een extra romantische date of ben je van plan om jouw Valentijn verkering te vragen? Kies een mooie spot uit op de route en hang hier lampionnen op. Je kunt bij ons lampionnen online kopen.

   3. Jouw Valentijn verrassen met surprise ballonnen

   Een surprise is toch typisch iets voor Sinterklaasavond? Niet als je het op de volgende manier aanpakt: koop feestelijke ballonnen in de lievelingskleur van jouw Valentijn, of ga voor een neutrale kleur zoals bijvoorbeeld deze witte ballonnen. Schrijf een lieve boodschap voor jouw Valentijn op een briefje en stop deze in één van de ballonnen. Je kunt deze eventueel nog extra opvullen met confetti. Blaas de ballonnen op en hang ze in de kamer om jouw Valentijn mee te verrassen. Bij het lekprikken van de ballon komt jouw boodschap naar boven. Zo gaan jullie samen met een knal een nieuw liefdesjaar in!

   Kunnen we je helpen bij het kiezen van de juiste feestversiering? Je mag altijd contact met ons opnemen! 

   News & updates

   Recente artikelen