Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 19 Februari 2020

   Kinderfeestje voor jongens organiseren? 4 tips & tricks

   Organiseer een lekker actief jongens partijtje

   Er zijn weinig jongens die niet van voetballen houden. Dus waarom niet tijdens een kinderfeestje? Ideaal als je een grote tuin hebt, maar je kan ook gezamenlijk naar het park. Zet een parcourtje uit of deel de jongens in teams. Een kleine tip om ruzie te vermijden: hussel de teams af en toe even, zodat je geen twee groepen tegenover elkaar krijgt, maar juist iedereen met elkaar gespeeld heeft. Vergeet natuurlijk niet de voetbal versiering.

   Samen iets maken

   Wie kent ze niet? Buurman en buurman. Het gaat altijd mis, maar het komt gelukkig ook altijd weer goed. Op het kinderfeestje kun je Buurman en Buurman als thema nemen. Dit is vooral leuk, omdat ze dan iets kunnen maken dat ze later mee naar huis kunnen nemen. Er is genoeg Buurman en Buurman versiering waardoor de kinderen meteen al in de stemming komen. Laat ze zelf klussen, of ga naar een pottenbakkerij. Een leuk aandenken voor later.

   Een kinderfeestje voor jongens én voor meisjes

   Heeft jouw zoon vrienden en vriendinnetjes? Kies dan voor een thema. Het begon allemaal met een kinderserie en inmiddels hebben ze speelgoed, knuffels, tekeningen, noem maar op. Dus waarom geen kinderfeestje? Dit thema is ook perfect als je zoon zowel jongens als meisjes uitnodigt. Want iedereen heeft wel een lievelingspup bij Paw Patrol. Vergeet natuurlijk niet de Paw Patrol versiering, laat ze lekker buiten spelen en aan het einde van de dag - als je ze helemaal uitgeput zijn - nog een aflevering (of twee) kijken. Dat hebben ze wel verdiend toch?

   Een feestje voor jongens vol spanning en sensatie

   Zijn de jongens al iets ouder? Dan kun je ook voor een kinderfeestje in de avond gaan, en specifiek een dropping. Enorm spannend natuurlijk. Zet de jongens in de auto en blinddoek ze. Geef ze een telefoontje (GPS uit!) voor het geval dat, een kaart en allerlei opdrachten. Zorg ervoor dat iemand bij het start- en eindpunt zit en laat een volwassene meelopen die het gebied goed kent. Dit geeft de kinderen, maar ook jou zelf een hoop vertrouwen en rust.

   Wil je meer informatie of inspiratie? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder. Dan wordt het kinderfeestje van jouw zoon een groot feest!

   News & updates

   Recente artikelen