Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Dinsdag 16 Juli 2019

   Leuke kinderfeestjes voor meiden organiseren doe je zo! 6 populaire thema's voor meisjes

   Prinsessenthema

   Welk meisje droomt er nou niet van om een prinses te zijn? Laat de kinderen in hun mooiste prinsessenjurk komen, koop een mooie prinsessentaart en laat de meisjes dansen op een ‘echt’ bal. Als de kinderen oud genoeg zijn, kun je ze ook met make-up en nagellak laten spelen. Leuke activiteiten zijn het samen knutselen van kroontjes en vervolgens een ‘statieportret’ maken als ze helemaal opgedoft zijn. Maak het feest af met leuke prinsessen versiering.

   Bakkersfeestje

   Op een kinderfeest kunnen lekkernijen natuurlijk niet missen. Laat de kinderen zelf koekjes of cupcakes bakken en mooi versieren. Zorg dat ieder kind een koksmuts en kookschort heeft, zodat ze eruit zien als echte professionals. Na afloop geef je de meiden niet alleen de koekjes mee, maar ook een bakmix en wat leuke koekvormpjes. Tip voor dat laatste: koop een grote zak vol kleine koekvormpjes en verdeel die in verschillende zakjes.

   Disney-feestje

   Het lijkt misschien op het prinsessenthema, maar er is natuurlijk veel meer te doen rondom Disney. Denk alleen al aan Mickey Mouse en Donald Duck! En dan heb je nog Cars, Finding Nemo/Dory, Lilo & Stitch, noem maar op. Vraag je dochter wie haar favoriete Disney-karakters zijn, koop Disney versiering en kleed het feestje rond dat thema aan. En als klap op de vuurpijl ga je natuurlijk de desbetreffende Disney film kijken!

   Slaapfeestje

   Een ouderwets slaapfeestje is hartstikke gezellig en natuurlijk uitstekend geschikt voor een vriendinnengroep. Zelfs als je er geen zin in hebt dat iedereen blijft logeren kun je het alsnog in dit thema houden. Vraag iedereen een pyjama mee te brengen, zodat ze zich meteen bij thuiskomst kunnen verkleden. Zorg voor maskertjes, nagellak en een toffe film en het feest is compleet. 

   K3-feestje

   Nu K3 weer terug van weggeweest is, zijn kinderen weer helemaal fan. Verstuur een leuke uitnodiging van K3 en decoreer de locatie met feestelijke K3 versieringHet is leuk om de meiden van tevoren in groepjes op te delen en te laten playbacken en dansen als K3. Eventueel kun je ook een K3-dans van YouTube pakken en het samen met de meisjes leren. Er zijn allerlei K3-lekkernijen te verkrijgen en je kunt ook een K3-taart laten maken.

   Paardenthema

   Wanneer je dochter gek is op paarden is niets leuker dan een kinderfeestje met paardenthema. Je hoeft hiervoor niet eens allerlei paardenversiering voor aan te schaffen, want je kunt gewoon naar de manege gaan. Hier kun je de meisjes laten paardrijden. Je kunt uiteraard wel voor een taart met een paard erop zorgen.

   Wil je meer weten over kinderfeestjes versiering met een thema? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je alles uitleggen over het aankleden van je feest.

   News & updates

   Recente artikelen