Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Tim - Dinsdag 28 Juni 2022

   Mexicaans feest organiseren? Deze versiering mag niet ontbreken

   Nu de zomer is begonnen is de tijd weer rijp voor feesten met zomerse thema’s. Of nu je verjaardag op de planning staat, het tijd is voor een housewarming of omdat je gewoon zin hebt in een feestje: feest vieren kan en mag altijd. En het allerbeste thema voor zo’n zwoele zomeravond? Dat is natuurlijk Mexico! Wij praten je bij over hoe je je feest met de juiste feestartikelen zo aankleedt dat er geen twijfel meer mogelijk is over het land dat jij en je gasten voor een avondje gaan ‘bezoeken’.

   Mexicaans feest

   Om een goede sfeer neer te zetten, nemen we je mee naar Mexico. Want hoe genieten de mensen daar eigenlijk van het leven? Juist, zon, zee, fiesta! Middagdutjes en een leven vol opvallende kleuren en heerlijk eten. Gelukkig hoeven jij en je gasten niet écht naar Zuid-Amerika op reis om dit gevoel te ervaren. Want op jouw feest zet je in een handomdraai dezelfde sfeer neer wanneer je de juiste feestversiering gebruikt.

   Versiering Mexicaans feest

   Het beste begin maak je natuurlijk door de Mexicaanse vlag terug te laten komen in het kleurenthema. Rood, groen en wit zijn de kleuren van de nationale vlag – je kunt bijvoorbeeld vrolijke vlaggenslingers ophangen met dit kleurenthema. Maar ook ballonnen en andere accessoires kleden de ruimte gezellig aan. Houd je verder vooral niet in: ga voor gekleurde regenboogtafelkleden, zet een aantal opblaascactussen neer en kleed de bar aan met stro-slingers en vrolijke kleuren.

   Nog meer Mexico

   Niet alleen de aankleding van de ruimte zorgt ervoor dat het thema van jouw feest duidelijk is. Je kunt er nog veel meer mee! Zorg bijvoorbeeld voor vrolijke accessoires in de fotohoek, zoals sombrero’s. Serveer een paar zomerse cocktails aan de bar, en laat de hapjes ook de stijl van het thema aanhouden. Denk je aan Mexico, dan denk je natuurlijk aan tortilla’s, taco’s en nachos! Hier kun je eindeloos mee variëren en je kunt er makkelijk vegetarische en vegan opties bij maken.

   News & updates

   Recente artikelen