Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 17 Oktober 2018

   Op zoek naar bruiloft versiering? 4 toffe ideeën

   1. Ballonnen

   Bij geboorte, bij verjaardagen en bij allerlei andere speciale dagen spelen ballonnen een belangrijke rol in de versiering. Ballonnen geven alle bijzondere dagen een extra feestelijk tintje. Bij de huwelijk versiering kunnen ballonnen dan ook niet ontbreken! Wat dacht je van hartjesballonnen of rode ballonnen? Vier je een zilveren of gouden bruiloft? Dan mogen zilveren en gouden ballonnen natuurlijk niet ontbreken. Ook is het mogelijk om een mooie ballonnenboog te (laten) maken voor het feest. Ook een leuk idee: vorm met letterballonnen het woord ‘Love’. Kortom, met ballonnen kun je alle kanten op en creëer je snel een feestelijke aankleding!

   Letter ballonnen bruiloft

   2. Vlaggenlijnen en slingers

   Naast ballonnen die voor een feestelijke versiering zorgen kun je natuurlijk ook denken aan passende vlaggenlijnen. In een roze of rode kleur om de liefde te benadrukken. En als je een gouden of zilveren bruiloft viert, zijn slingers in goud of zilver natuurlijk de juiste keuze. Daarnaast zijn speciale Mr. en Mrs. slingers een echte must voor de aankleding van het bruiloftsfeest. Met een paar vlaggenlijnen en slingers maak je de locatie al snel heel feestelijk!

   3. Lampionnen

   Als je op zoek bent naar mooie bruiloft versiering moet je zeker kiezen voor lampionnen. Je kunt ze in de ruimte apart ophangen. Maar als je echt een eyecatcher wilt voor je feest kies je verschillende maten en modellen. Deze schik je samen tot een mooie set en hang je op in de feestruimte. Voor een extra feestelijk effect kies je voor kleine led-lampjes die je er in doet. Dit zorgt voor een feestelijk en sprookjesachtig effect: precies de sfeer die past bij een bruiloft.

   4. Servies

   Natuurlijk is het mogelijk om de catering te verzorgen zonder daar een persoonlijke touch aan te geven. Maar dat is wellicht wat saai. Door daar wat extra aandacht te schenken maakt je deze speciale dag nóg feestelijker. Wat dacht je bijvoorbeeld van speciale champagneglazen? Of bijzondere accenten op de tafels. Denk aan mooie servetten, speciale plaatskaartjes, confetti en rozenblaadjes als romantisch accent. En kies voor wat mooie bloemarrangementen om de tafel echt af te maken. Er zijn genoeg mogelijkheden om de tafels en stoelen op deze dag mooi aan te kleden!

   Een bruiloft is een belangrijke gebeurtenis en een speciale dag in je leven. Om deze dag nog feestelijker te maken kies je voor de bruiloft versiering die past bij jullie wensen. Er is keus genoeg! Neem gerust contact op voor meer informatie, als je een vraag hebt of advies wilt. Wij helpen je graag verder!

   News & updates

   Recente artikelen