Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Angel - Maandag 5 Oktober 2020

      Slaapfeestje organiseren? Zo doe je dat!

      De voorbereiding

      Bij een slaapfeestje begin je bij het zoeken van de juiste datum. Hierbij kan je rekening houden met dat de meiden of jongens tot laat willen kletsen, gamen en slapen. Ook de versieringen mogen niet ontbreken! Je kan dan kiezen voor de versiering op leeftijd of de versiering op kleur is ook altijd leuk om te gebruiken! De luxe versieringen zijn heel mooi en brengt de locatie direct in een feestelijke sfeer. De kaarsjes voor op een taart of op cup cakes zijn ook veelgebruikt!

      Super idee voor een te gek slaapfeestje

      Ideeën verzinnen voor een slaapfeestje is best lastig en dat snappen wij! Hier een paar super leuke ideeën waarmee je een fantastisch feestje geeft.

      • Een super gezellig beauty night. Lekker experimenteren met make-up, een maskertje en nieuwe haarstijlen uitproberen. Welk meisje houdt daar nou niet van?!
      • Als de meiden klaar zijn met de make-up wat dacht je van een modeshow? Met de leukste accessoires zien ze er te gek uit! Super toch al die creaties! Vergeet niet om foto’s maken.
      • Pyjama’s aan en leuke spelletjes spelen. Bijvoorbeeld doen-durf-waarheid of quizen maken in tijdschriften!
      • Samen gamen is ook zeker gezellig!
      • Laat de meiden of jongens cup cakes maken in alle soorten en smaken! Of juist een eigen taart maken en versieren. Zo kunnen ze gezellig kletsen en ondertussen snoepen van de cup cakes of de taart. Daarbij nog de mooiste kaarsjes erop voor de jarige job!
      • Voor het avond eten kunnen jarige job of jarige jet samen met de logies gezellig hun eigen pizza beleggen met alles wat ze erop willen hebben. Als dit te veel rommel geeft ga dan gezellig gourmetten . Zo weet je zeker dat het geen kliederboel wordt in de keuken!
      • Na het eten een leuke film opzetten met de zelfgemaakte cup cakes en chips. Lekker chillen op de bank! Of een leuke piñata met lekkere snoepjes erin!
      • Zijn de meiden en/of jongens na de film nog niet moe en hebben ze allemaal zin in iets actiefs verzin dan leuke challenges, lekker dansen. Als het een mooie avond is kan je natuurlijk ook je slaapfeestje buiten houden. Wat is nou leuker dan met je vrienden in een tent slapen?! De tuin versieren met de mooiste versiering kan dat ook zeker niet ontbreken!
      • In bed nog lekker na kletsen en misschien nog een paar quizen doen?!
      • De volgende ochtend een lekker ontbijt of brunch, ligt er net aan hoe laat ze uit bed komen. Als er nog cup cakes over zijn kan je die natuurlijk er bij zetten.

      Tips

      • Verstuur de uitnodigingen op tijd zodat de ouders van de genodigden hier rekening mee kunnen houden. Zorg ervoor dat alle relevante informatie is gemeld.
      • Zorg er natuurlijk ook voor dat er genoeg lekkere snacks en drankjes zijn zo weet je zeker dat het een super feest wordt.
      • De versiering is natuurlijk het allerbelangrijkste en dan is het ook handig om dat op tijd in te slaan. Als je toch wat later bent met het binnen halen van de feest versiering kun je het altijd nog bij ons bestellen, want voor 16:00 besteld is morgen in huis!
      • De kaarsjes zijn ook erg belangrijk, want wat is nou een verjaardag zonder het uitblazen van de kaarsjes? Zorg dan dat je de mooiste kaarsjes hebt uitgekozen en op tijd binnen hebt.
      • Zorg ervoor dat je zelf ook niet een drukke agenda hebt en kan helpen waar nodig.

       

      Feestartikelen Specialist zorgt ervoor dat jouw bestelling binnen 3 dagen bij je wordt geleverd als je deze voor 16:00 bestelt. Heb je nou nog vragen? Neem dan contact op, wij helpen je graag verder.

      News & updates

      Recente artikelen