Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Tim Leijs - Vrijdag 23 Juli 2021

   Surprise party organiseren voor iemand die 18 wordt? 3 tips

   Tip 1: Prik op tijd een datum voor het feest

   Bedenk eerst op welke datum je het verrassingsfeest voor de 18-jarige wilt houden. Misschien kan het op de verjaardag zelf, maar als deze doordeweeks valt, kun je wellicht beter voor een dag in het weekend kiezen. De surprise party op een datum vóór de daadwerkelijke verjaardag houden, kan ook verstandig zijn, zodat de jarige niet denkt dat zij of hij vergeten wordt, of zelf al feestplannen gaat maken. Nodig alle gasten op tijd uit en stel de beschikbaarheid van de jarige ook veilig, door een ‘nepafspraak’ met hem of haar te maken.

   Tip 2: Regel een locatie voor de surprise party

   Zodra je weet wanneer het feest gaat plaatsvinden, kun je bedenken wáár je het feestvarken in het zonnetje wilt zetten. Bij de jarige thuis, of in het huis van een bekende, is het persoonlijk en gratis, en het voordeel is dat je de bijna-jarige er nietsvermoedend naartoe kunt lokken. Als je het groter wilt aanpakken, kun je de surprise party voor deze 18de verjaardag organiseren in een feestzaal, café of restaurant. Je betaalt dan wel wat voor de locatie en de drankjes en hapjes, maar je hebt zelf geen omkijken naar het eten en drinken. 

   Tip 3: Zorg voor leuke versiering 

   Bij een feest hoort uiteraard versiering, of je het nu op een feestlocatie viert of thuis. Denk aan algemene decoratie (ballonnen, slingers en andere feestartikelen koop je gemakkelijk online), of kies een thema in de stijl van de jarige, met posters van zijn of haar favoriete zanger, YouTuber of TikTokker bijvoorbeeld. Ook leuk is het om grappige foto’s van vroeger op te hangen. Tip: hang geen versiering voor of dicht bij de ramen, zodat bij aankomst nog niet meteen te zien is dat er binnen allemaal vrienden en familie zitten te wachten om ‘Surprise!’ te roepen.

    

   Heb je een vraag aan Feestartikelen Specialist? Neem gerust contact met ons op! 

    

   News & updates

   Recente artikelen