Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Angel - Donderdag 12 November 2020

   Tuinfeest organiseren? 3 leuke ideёn!

   Verander je tuinfeest in een thema feestje

   Wat is er nou leuker dan een tuinfeestje? Een verkleedfeestje in de tuin! Door zelf een thema te kiezen zal iedereen verkleed kunnen komen in jouw gekozen dresscode. Hierbij kan je aan alle thema’s denken van een kleur thema tot een ! Ook kunnen de feestartikelen niet ontbreken op een feestje! Let bij een tuinfeestje wel op het weer zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ook is het handig om je gasten van te voren in te lichten over het thema zodat ze goed voorbereid zijn. 

   Om je op weg te helpen hebben we wat leuke ideeën op een rij gezet. Deze lees je hieronder:

   Tuinfeest = barbecueën!

   Bij een tuinfeestje denk je al snel aan een gezellige barbecue. De barbecue kan je goed combineren met een lopend buffet! heb je natuurlijk wel bijpassend BBQ versieringen nodig. Met de juiste feestversieringen ben je helemaal klaar voor de barbecue!

   De geweldige aankleding

   Je feestversiering is natuurlijk langrijk bij een tuinfeestje want door de aankleding verhoog je de sfeer van het feestje! Als je een thema gekozen hebt is het handig om daar je aankleding op aan te passen zodat het niet een kleuren explosie wordt. Denk dan aan de combinatie roze – wit of roze – zilver dit oogt heel leuk. Zo heb je nog veel meer kleuren combinaties die perfect bij elkaar passen.

   Onderstaand een overzicht van leuke feestversiering die je in de tuin kunt gebruiken:

   Honeycombs

   De honeycombs kan je bijvoorbeeld hangen aan bomen. Dit geeft gelijk een leuke sfeer aan je hele tuin! honeycombs heb je in allerlei verschillende kleuren, maten en vormen dit betekent dus dat je ook kleuren kunt combineren. De honeycombs kun je gebruiken bij elke soort feestje juist omdat ze in zo veel vormen en kleuren voorkomen. Hierbij is het wel slim om op te letten dat je natuurlijk wel binnen het thema blijft met de kleuren.  

   Tafeldecoratie

   De tafeldecoratie is ook super belangrijk bij een tuinfeest. Hiermee zorg je namelijk dat alles bij elkaar aansluit. Ook bij de tafeldecoratie is het belangrijk om rekening te houden met het thema. Door een thema te kiezen kan je gaan kijken welke kleuren je wilt gaan gebruiken. Ook ga je kijken naar de bekers, borden, bestek en servetten. Daarnaast kan je natuurlijk nog veel meer leuke accessoires toevoegen voor op tafel zoals feestprikker en rietjes. Met de leukste versieringen kan het tuinfeestje niet mis gaan!

   Slingers

   Bij een tuinfeestje horen er natuurlijk ook slingers bij! Deze kan je bijvoorbeeld aan een tafel, stoel of aan bomen hangen. Deze slingers kan je in verschillende kleuren ophangen of natuurlijk slingers die passen bij jouw uitgekozen thema! Door alle versieringen te combineren ziet jouw tuinfeestje er fantastisch uit.

   Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via de live chat, WhatsApp, de mail en ook telefonisch. We helpen je graag verder en proberen je zo goed mogelijk te helpen. Tot snel bij Feestartikelen Specialist!

   News & updates

   Recente artikelen