Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Dinsdag 25 September 2018

   Vier je binnenkort je verjaardag? 5 toffe verjaardag artikelen

   1. Hang de slingers maar op

   Het gezegde ‘Het leven is een feestje, je moet alleen wel zelf de slingers ophangen’ is vast bekend. En slingers zijn er genoeg te koop. Slingers kleden een feestje direct aan en zorgen voor de echte feeststemming. Slingers zijn verkrijgbaar in allerlei varianten. Met je leeftijd erop bijvoorbeeld, dan is maar direct duidelijk hoe oud je bent geworden. De stemming zit er lekker in!

   2. Laat een ballonnetje op

   Een feest is niet compleet zonder ballonnen. Ballonnen horen echt bij een feestelijke gebeurtenis. Ze zijn dan ook te koop in allerlei varianten. Als je wilt dat ze vanzelf blijven zweven moet je ze vullen met helium. Een aantal ballonnen bij elkaar staat op die manier extra feestelijk. En als je het niet erg vindt dat iedereen weet hoe oud je bent geworden kies je voor verjaardag ballonnen met je leeftijd erop gedrukt!

   3. Feestelijk gedekte tafel

   Natuurlijk kun je op je verjaardag ervoor kiezen om de hapjes op gewone borden en in gewone bakjes te serveren. Maar dat is misschien wel een beetje saai en gewoontjes. Gelukkig is er genoeg servies te koop om het eten tijdens je verjaardagsfeest op en in te serveren. Borden, bakjes, bestek en bekers in prachtige bijpassende kleuren. Alles zet je klaar op mooie en vooral handige tafelkleden. En na afloop van het feest zit je niet met bergen afwas maar kun je alles zo opruimen. Gemak dient de mens!

   4. Abraham of Sarah?

   Als je 50 wordt ontkom je niet er niet aan. Je wordt een Abraham of Sarah en dat is een bijzondere gebeurtenis. Je vrienden en familie hebben vast een Abraham of Sarah pop voor je gemaakt. Zorg zelf voor de bijpassende aankleding met  50 er op geprint. Ballonnen, servetten, bestek, een hoedje, slingers, een sjerp of stropdas…allemaal voorzien van je leeftijd. Laat het voor iedereen duidelijk zijn hoe oud je bent geworden!

   5. Honeycombs: voor een aparte aankleding

   Honeycombs, wat zijn dat nu toch weer? Het zijn mooie papieren versieringen. Opgevouwen zie je nog niet direct wat het is maar als je ze eenmaal uitvouwt zie je wat het is. Bollen, waaiers, gebakjes, harten, met je leeftijd erop; ze zijn verkrijgbaar in vele varianten. Net iets anders dan een ballon, maar minstens zo feestelijk!

   Je ziet het: er is genoeg om jouw verjaardag te versieren en aan te kleden. En waarom zou je het niet doen! Neem gerust contact op voor meer informatie, als je een vraag hebt of advies wilt. Wij helpen je graag verder!

   News & updates

   Recente artikelen