Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Tim - Donderdag 18 November 2021

   Wat voor versiering hoort er op een babyshower? 5 x handige tips

   Waarvoor dient een babyshower?

   Babyshowers zijn eigenlijk bedoeld als verrassing voor de aanstaande moeder. Het is een mooi moment om de toekomstige mama een aantal babyspullen cadeau te doen die niet mogen missen wanneer de baby eenmaal geboren wordt. Babyshowers worden tegenwoordig steeds grootser en luxer gevierd, met uitbundige feestjes, dure cadeaus en grootse babyshower versiering. Gelukkig kun je een babyshower geven met ieder denkbaar budget! Hieronder vind je onze beste tips. 

   1.      Locatie

   Pas de versiering aan op de locatie van de babyshower. Vindt deze plaats bij iemand thuis of op een kleine locatie? Dan heb je meer dan genoeg aan een standaardpakket met babyshower versiering. Als het een groter evenement wordt, dan is er meer nodig: slingers, tafelkleden, ballonnen… De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos.

   2.      Gender

   Er is steeds meer discussie over gender en baby’s. Sommige stellen vieren een uitbundige gender-reveal party en kun je waarschijnlijk blij maken met versiering in roze of blauw. Anderen zijn hier wat minder happig op, en willen hun kind neutraler opvoeden. Het is slim om even te polsen bij de aanstaande mama wat haar kijk hierop is.

   3.      Ballonnen

   Ballonnen zijn dé manier om de feestlocatie direct om te toveren tot iets spectaculairs, al helemaal als je ze met helium laat vullen en ze zo tegen het plafond aan bungelen. Dat geeft het decor direct iets sprookjesachtigs. Kies voor roze of blauwe ballonnen of houd het neutraler en ga voor wit of goud.

   4.      Babyshower versiering pakket

   Wil je het jezelf makkelijk maken en tóch zorgen voor mooie versiering? Kies dan voor een babyshower versiering pakket. Dan heb je alle versieringen direct binnen en weet je zeker dat ze goed bij elkaar passen. Ook bevatten deze pakketten vaak essentials zoals bordjes, bekers en servetten – soms zitten er zelfs prikkers voor in de cupcakes bij. En dat allemaal in dezelfde stijl. Handig!

   5.      Budgetproof optie: zelf aan de slag!

   Als laatste nog een goede tip voor wanneer je een babyshower organiseert met een klein budget. Je kunt ook zelf aan de slag voor het maken van de versiering! Vaak heb je zelf al veel in huis. Organiseer een knutseldag bij een van de genodigden thuis en ga samen aan de slag met het maken van je eigen slingers, welkomstbord of tafeldecoratie.

   Tips nodig voor het uitzoeken van de juiste versiering voor tijdens een babyshower? Wij helpen je graag! Neem dan vooral contact met ons op, of bestel direct jouw feestartikelen online!

   News & updates

   Recente artikelen