Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Tim - Donderdag 17 Februari 2022

   Welkom thuis versiering nodig? De 4 leukste ideeën

   Is je zoon misschien maanden op een verre reis geweest, of komt je moeder terug nadat ze enige tijd in het ziekenhuis heeft gelegen? Wat de gelegenheid ook is: wanneer iemand na een lange of moeilijke periode eindelijk weer thuiskomt, dan wil je dat goed aanpakken. Wij delen de 5 beste ideeën voor een feestelijke aankleding van het huis, zodat je jouw geliefden op de beste manier laat zien hoe blij je bent dat zij weer thuis zijn.

   1.      Een makelaarsbord in de tuin

   We zijn allemaal wel bekend met de klassieke makelaarsborden die je in voortuinen ziet staan wanneer een huis te koop staat of verkocht is. Hoe leuk is het om zo’n bord in de voortuin te zetten, maar dan met een gepersonaliseerde, grappige of ontroerende “welkom thuis” boodschap erop? Zo zorg je direct voor een welkom gevoel.

   2.      Lekkere hapjes en drankjes in thema

   Wanneer iemand weer feestelijk verwelkomd wordt, is het leuk als je ook iets lekkers voor de eregast en andere bezoekers hebt. Het allerleukste is wanneer dit in thema is. Maak bijvoorbeeld hapjes of cocktails die uit het land komen waar iemand heeft gereisd, of versier cupcakes met een leuke tekst of fondant in vormpjes die passen bij de situatie.

   3.      Versier de entree

   Met welkom thuis versiering zit je altijd goed. Het is natuurlijk geweldig als je de entree uitbundig versiert met ballonnen, slingers, afzetlint in thema of andere versiering. Zo wordt niet alleen de eregast goed verwelkomd, maar ziet de hele straat meteen dat er iemand eindelijk weer thuis is. En hoe meer zielen, hoe meer vreugd natuurlijk!

   4.      Een photobooth

   Als je veel mensen uitnodigt voor een echt welkom thuis feestje, is het hoe dan ook leuk om foto’s te maken met alle aanwezigen en de persoon die eindelijk weer thuis is. En daar kun je echt wat feestelijks mee doen! Heb je al gedacht aan het maken van een leuke photobooth waar je gasten hilarische, mooie en hoe dan ook te gekke foto’s met elkaar kunnen maken? Dat kan al met wat kleine hulpmiddelen als een glitter deurgordijn, feestelijke slingers of een paar gekke attributen. Je kunt deze feestartikelen online kopen, wel zo makkelijk! Uiteraard kun je digitale foto’s maken, maar met een polaroidcamera kun je alle gasten direct een leuk souvenir meegeven in de vorm van een mooie, nieuwe herinnering.

   Ben je op zoek naar meer inspiratie en ideeën voor een gezellig en leuk welkom thuis feestje? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste versiering en andere benodigdheden. Neem dan vooral contact met ons op!

   News & updates

   Recente artikelen