Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Tim - Woensdag 9 Maart 2022

      Zomer themafeest: 3 ideeën en voorbeelden voor het feest

      Wie houdt er nu niet van cocktails, het strand en vrolijke bloemenkransen? Juist ja, de zomer brengt iedereen in een goede stemming. De volgende thema ideeën helpen jou een geslaagd zomerfeest te organiseren.  

      Hawaï

      Wat brengt je meer in de zomerse stemming dan een tropisch eiland? Hawaï is een perfect thema voor een zomers feest. Met als dresscode voor de gasten: kleurrijke T-shirts en blouses. Als host regel jij natuurlijk de bloemenkransen die iedereen om zijn nek kan hangen. Denk qua versiering aan zomerse feestartikelen zoals opblaas flamingo’s, palmbomen en gekleurde slingers.

      Wil jij het thema helemaal compleet maken? Laat dan wat zand storten en plaats strandstoelen. Iedereen zal ongetwijfeld zijn ogen uitkijken bij het zien van deze mini Hawaï setting. Een cocktailbar past natuurlijk ook perfect bij dit zomerse thema. Daarnaast kan je qua eten aan de haal met kokosnoten, ananassen en watermeloen.  

      BBQ party

      Een BBQ-feest in de open lucht doet het ook altijd goed. Decoreer de buitenruimte of tuin met fakkels, ballonnen, gekleurde tafelkleden en lichtsnoeren. Steek de BBQ aan en voilà, de stemming zit er zo in. Mocht het weer het toelaten, dan kun je ook kijken naar een locatie met een zwembad. Dan combineer je het best van twee werelden: een BBQ-feest en een pool party.

      De dresscode voor dit feest: zomerse jurkjes en zwembroeken! Ook bloemenkransen zullen het goed doen bij dit thema. Huur een DJ en richt een dansvloer in waar de voetjes van de vloer kunnen op zomerse hits zoals Sunshine Reggae van Laid Back, Sex on the Beach van T-Spoon en Year of Summer van Niels Geusebroek. Op zomers vlak zijn er wel duizenden liedjes te bedenken dus aan goede muziek zeker geen gebrek. 

      Zomer Carnaval

      Niet alleen in Nederland is Carnaval bekend, in Zuid-Amerika weten ze ook een goed Carnavalsfeest te vieren. In Rio de Janeiro (Brazilië) vormen de samba optochten het hoogtepunt van Carnaval. Hieruit is veel inspiratie te halen voor een zomers themafeest. Denk bijvoorbeeld eens aan een samba-les tijdens het feest: een leuke activiteit voor jong en oud! Wedden dat alle gasten hierna swingend op de dansvloer staan? De dresscode: trek je gekleurde (en glitterende) kleding met franjes maar uit de kast!

      Haal de zomer in huis

      Ben je op zoek naar de juiste feestartikelen voor een zomer themafeest, of wil jij tips om er een geweldige dag van te maken? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag!

      News & updates

      Recente artikelen