Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Ik help je graag met zoeken.

   Ik leg je graag uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

   Help mij kiezen

   Duitsland versiering

       Duitse versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties Duitsland was er vorige keer niet bij, dus ze hebben een hoop goed te maken. Het originele Duitse team gaat het nog een keer proberen met een paar jonge spelers en een nieuwe trainer. Ze zijn al 4 keer wereldkam Toon meer

   Kleur

   Grootte ballon

   Prijs

   -
   7 Producten
    
    

   Duitse versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties

   Duitsland was er vorige keer niet bij, dus ze hebben een hoop goed te maken. Het originele Duitse team gaat het nog een keer proberen met een paar jonge spelers en een nieuwe trainer. Ze zijn al 4 keer wereldkampioen geworden en dat betekent dat ze 2e staan in de lijst van landen die het vaakst wereldkampioen zijn geworden. Toch is het wel bijzonder om naar de oude spelers te kijken die er nog steeds spelen. Toni Kroos bijvoorbeeld, of Thomas Müller en Manuel Neuer. ‘Das Mannschaft’ heeft nog steeds een geweldig team dus gaat het dit jaar zeker nog een keer proberen.

   De Duitsers kunnen ook wat ondersteuning gebruiken na de afgelopen keer. Ben jij nou toch een beetje Duits fan en wil je dat laten blijken? Neem dan is een kijkje naar onze Duitse vlaggenlijn of onze zwarte ballonnen.