Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 18 December 2019

   Verjaardag 50 jaar vieren: 6 ideeën voor een onvergetelijk feest

   1. Een pop in de tuin

   Waarschijnlijk had je er zelf ook al aan gedacht, maar een pop in de tuin mag eigenlijk niet ontbreken! Ze zijn er in alle vormen en maten. Weet je van te voren al dat de jarige Job of Jet dit niet heel erg leuk vindt, dan kun je voor een kleinere pop kiezen of zet hem in de achtertuin. Bij de pop kun je ook nog een spandoek plaatsen met bijvoorbeeld de tekst: “toeter drie keer om (jarige) te feliciteren”.

   2. Versier de feestlocatie met abraham- of sarah versiering

   De locatie waar het feest wordt gehouden staat of valt met veel versiering. Een slinger hier, een ballon daar; het maakt de ruimte meteen een stuk feestelijker. Je kunt er voor kiezen om volledig voor de Abraham versiering of Sarah versiering, uiteraard afhankelijk van de jarige. Of enkel voor versiering 50 jaar, ideaal wanneer jij je verjaardag met een andere vijftiger viert.

   3. Geef een themafeest verjaardag 50 jaar

   Wil je het feest iets extra’s geven? Maak er dan een themafeest van. Houd hier rekening mee in de versiering, de hapjes en geef jouw gasten een dresscode mee. De thema’s kunnen variëren tot jouw lievelingskleur, een specifieke periode (jaren 20, 60 etc.) of Abraham/Sarah, waarbij jouw gasten dus als een vijftig-jarige verkleed mogen.

   4. Verras de jarige met een surpriseparty

   Je wordt misschien zelf geen vijftig maar een goede vriend/vriendin of jouw partner wel? Organiseer een surpriseparty. Stuur een mail naar alle genodigden met de locatie, tijdstip en eventuele dresscode. Twee dingen zijn erg belangrijk: zet niet per ongeluk het mailadres van de jarige in de mail (!) en zorg ervoor dat iedereen weet dat het een surpriseparty is. Zo voorkom je dat iemand per ongeluk zijn mond voorbij praat.

   5. Gelukkig hebben we de foto’s nog

   Het feest kan nog zo leuk zijn, soms vergeten we momenten. Vooral de jarige kan dit overkomen, en niet alleen door de leeftijd. Op zo’n dag wordt de Sarah of Abraham aardig geleefd, dus zorg ervoor dat iemand de foto’s maakt op het feest. Na het feest kan er zelfs nog een fotoboek van de foto’s gemaakt worden, zodat je een tastbare herinnering houdt.

   6. Maak een photobooth

   We blijven nog even bij de foto’s, want die zeggen meer dan 1000 woorden. Plaats op de feestlocatie een leuke photobooth met props waar mensen zelf op de foto kunnen gaan. Succes gegarandeerd.

   Ben je op zoek naar een specifiek item voor de versiering of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op, wij komen zo snel mogelijk met een antwoord bij je terug!

   News & updates

   Recente artikelen