Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Ik help je graag met zoeken.

   Ik leg je graag uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

   Help mij kiezen

   Sarah Versiering 50 jaar

   Sarah feest te vieren? Haal alle nodige feestartikelen in huis bij de Feestartikelen Specialist. Maak het feest écht speciaal met de meest bijzondere Sarah feestversiering! Toon meer

   Leeftijd

   Kleur

   Grootte ballon

   Cijfer

   Prijs

   -
   31 Producten

   luxe versiering 50 jaarsarah pop versieringverkeersbord versiering 50 jaar

   Sarah versiering bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze mogelijkheden

   Staat er een 50e verjaardag op de planning op de party agenda van jouw moeder, oma, tante of zus? Dit is een reden om een groots feestje te organiseren en te geven! Een Sarah verjaardagsfeest is pas compleet met de leukste Sarah versiering van Feestartikelen Specialist. Speciaal voor dit themafeest hebben wij een passend assortiment met de leukste feestversiering voor je. Alles wat jij nodig hebt om een spetterend feest voor Sarah te organiseren, vind je bij ons onder één dak!

   Sarah zien

   Wanneer een vrouw de leeftijd van 50 bereikt, wordt er gezegd dat ze Sarah heeft gezien. Dit gezegde komt uit de bijbel. Geen idee of iemand dit ooit echt heeft meegemaakt. Wel vinden wij het een prima gelegenheid om eens een goed feestje te geven! 50 is immers een mijlpaal. De jarige Sarah verblijft immers al een halve eeuw op de wereld en dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! Wij van Feestartikelen Specialist zijn altijd in voor een goed feestje en helpen je daarom graag met het uitzoeken van de leukste feestversiering!

   Organiseer een Sarah surprise party

   Het allerleukste is natuurlijk om een feestje in het geheim te organiseren voor de jarige. Huur een zaaltje en versier deze met de leukste Sarah versiering. Ook leuk om het huis helemaal te versieren, mocht de jarige even weggelokt worden. Zo zal ze niet weten wat haar overkomt! Zorg er wel voor dat niemand zich verspreekt om de jarige de schrik van haar leven te geven! Blinddoek de jarige en neem hem mee naar de feestlocatie! Verzorg de feestlocatie tot in de puntjes met onze feestelijke Sarah producten!

   Sarah feestversiering

   Wij hebben de allerleukste feestversiering voor je in het assortiment als het gaat om het thema Sarah. Dit thema hebben wij in twee varianten. Namelijk het oude omaatjes thema en het verkeersborden thema. Nog leuker is het natuurlijk om deze twee te combineren voor een echt spetterend aangekleed feestje! Het oude omaatjes thema heeft de afbeelding van een grappig en lachwekkend omaatje. Met deze feestversiering komt iedereen in elk geval lekker in de feeststemming. Deze mijlpaal mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! Sarah leeft immers al 50 jaar en dat betekent dat ze al een halve eeuw op de wereld rondwandelt. Hoe leuk is dat om even bij stil te staan? Klik hier om een kijkje te nemen in ons Sarah assortiment.

                    

   Een Sarah opvulpop of opblaaspop

   Een opvulpop of opblaaspop mag natuurlijk niet ontbreken bij een feestje van de jarige Sarah! Zet deze in de voortuin en iedereen zal weten dat er weer iemand 50 jaar is geworden! Deze mijlpaal moet gevierd worden met zoveel mogelijk mensen! Gelukkig hebben wij een leuke opvulpop of opblaaspop voor je beschikbaar die ook nog eens scherp geprijsd is. De opvulpop moet je vullen met kranten en de opblaaspop met lucht. Daarnaast hebben we ook nog accessoires om de pop mee aan te kleden waaronder:

   • Een Sarah masker;
   • Een leuke opblaasbare wandelstok;
   • Een Sarah knalfeest sjerp;
   • En een leuke Sarah hoed.

   Ook hebben wij dit in één compleet pakket verkrijgbaar. Dit is wel zo handig. Je hoeft niet te zoeken en deze is natuurlijk ook weer net zo scherp geprijsd als de losse producten. Klik hier voor het complete Sarah opvulpop pakket. Vergeet de pop geen kleren aan te doen!

   Eenvoudig een Sarah feestpakket bestellen

   Je kunt bij ons alle producten heel eenvoudig per thema vinden. Mocht je toch geen zin hebben om in onze webshop te zoeken, dan hebben wij ook super handige feestpakketten voor je beschikbaar. We hebben een compleet Sarah feestpakket voor je samengesteld waar alle ingrediënten in zitten om een top feestje te organiseren! In het pakket zitten de volgende producten:

   • 1x Sarah vlag XL - 100x150cm
   • 1x Sarah vlaggenlijn rainbow - 10 meter
   • 1x Sarah ballonnen 50 jaar - 8 stuks
   • 1x Sarah Letterslinger - 130cm
   • 1x Sarah markeerlint - 15 Meter
   • 1x Sarah feestprikkers - 50 stuks
   • 1x Sarah spandoek Rainbow - 180x40cm

   Dit pakket is natuurlijk supermakkelijk en zo heb je gelijk in één keer de juiste producten in huis! Daarnaast is dit pakket ook weer superscherp geprijsd. Dit Sarah feestpakket bestellen? Klik dan hier.

   Vragen over onze Sarah feestversiering

   Feestartikelen kopen maar toch nog wat laatste vragen? Neem gerust contact met ons op! Dit kan eenvoudig door middel van de live chat op onze website. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar op Whatsapp en kun je eventueel ook even bellen! Onze medewerkers van de klantenservice doen hun best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.